Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

JEDINÝ VÁNOČNÍ ÚKLID…KTERÝ VYDRŽÍ CELÝ ROK!

Uklizená domácnost…to bohužel není stav, který by nám vydržel od Vánoc do Vánoc. Za pár měsíců se zase objeví prach, či tu a tam lehká pavučinka. O to větší ve vás vzbudí zvědavost zpráva, že uklizeno a čisto lze mít ještě nejméně celý rok, a to se speciální udržovací sadou na bázi nano technologie od Dřevojasu.

Novinka od Dřevojasu - koupelna - řada - Color
Zdroj: Dřevojas

Tam, kde se setkává zařízení bytu s vodou, je vždy problém s vodním kamenem, usazováním nečistot, bakterií… „Doslova zázračným pomocníkem se v tomto případě stává sada pod názvem Dreja-Clean. Jedná se o speciální řadu přípravků, které umí vytvořit hydrofobní povrchovou úpravu. Tato nano vrstva vytváří ochranný povlak, který zvyšuje hygienické vlastnosti ošetřeného povrchu. Chrání před nečistotami a uživatele před bakteriemi, jelikož ošetřený povrch nedovoluje bakteriím a plísním v jejich usazování. Odolnost je zaručena také proti vodnímu kameni. Veškeré možné nečistoty se nabalují na kapky vody a po materiálu stékají – tato vlastnost je často označována jako tzv. lotosový efekt,“ vysvětluje Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu Dřevojasu, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku, a pokračuje: Přípravky Dreja-Clean jsou vhodné jak na povrchy, které už byly opatřeny nano vrstvou přímo od dodavatele a je třeba ji pouze zrenovovat, tak i na ty, jež se s touto ochranou ještě nikdy nesetkaly.“

Výchozí reklama

KDE LZE DREJA-CLEAN NANO SADU POUŽÍT?

-       na jednoduché čištění skleněných a keramických povrchů absolutně bez čisticích prostředků,

-       na čištění oken bez šmouh, snadné odstraňování usazenin z oken,

-       pro snadnou údržbu sprchových koutů ze skla, glazovaných obkladaček, sanitární keramiky a jiných skleněných nebo keramických povrchů, např. zimních zahrad, přístřešků, střešních oken, skleněných fasád atd.

-       na snadné odstranění nečistot, usazenin a stop po mýdle,

-       Dreja-Clean také snižuje pravidelnost, s jakou musíte tyto povrchy čistit a udržovat.

Čistící sada od Dřevojasu - Dreja-Clean

Čistící sada od Dřevojasu - Dreja-Clean

TŘI KROKY STAČÍ

Krok 1 - Příprava prostředku

Veškerý obsah přípravku „Dreja-Clean K2“ přidáme do láhve „Dreja-Clean K1“. Zúžený uzávěr z K2 přendáme na lahvičku K1. Láhev pořádně uzavřeme a po dobu 2 – 3 minut pořádně protřepeme. Takto připravený prostředek je nutno spotřebovat v průběhu jednoho dne. Obsah vystačí minimálně na 2 – 3 umyvadla nebo na jeden skleněný sprchový kout (cca 3 – 5 m čtverečních).

Krok 2 - Vyčištění povrchu

Příslušný povrch je potřeba vyčistit pomocí běžného čističe skel a vytřít do sucha. „Doba účinnosti a odolnosti vůči abrazi závisí na tom, jak dobře se podaří výrobku Dreja-Clean navázat chemické vazby s daným povrchem, tzn. jak dobře je příslušný povrch čistý. Proto doporučujeme použít po vyčištění povrchu ještě navíc prostředek Abrazivní čistič,“ doplňuje Ing. Zdeněk Blažek.
Abrazivní čistič nanášíme vlhkou houbičkou. Na povrchu řádně roztíráme (několik minut), necháme zaschnout a pomocí bavlněného hadříku zbytek přípravku jednoduše setřeme. Abrazivní čistič musí být zcela odstraněn. Ihned po vyleštění povrchu je nutné nanést výrobek Dreja-Clean.

Krok 3 - Aplikace prostředku

Prostředek Dreja-Clean lze nanášet pouze na suchý povrch. Doporučujeme začít aplikovat na oblast o velikosti 0,5 – 1 m čtvereční. „Nanášíme vrstvu Dreja-Clean (připravili jsme si jej v kroku 1) a ihned jej stejnoměrně roztíráme leštící utěrkou. Po zaschnutí látky je možné výrobek znovu aplikovat a rozetřít, nový film se rychle naváže na již aplikovanou vrstvu. Díky leštění se film po ploše rovnoměrně rozmístí,“ prozrazuje Ing. Zdeněk Blažek.  Po vyleštění se na povrchu vytvoří lehký šedivý povlak, který je potřeba beze zbytku odstranit suchou a čistou leštící utěrkou. Poté nesmí přijít povrch po dobu minimálně 30 minut ke styku s vodou nebo jinými kapalinami.

OBNOVENÍ ÚČINNOSTI JIŽ OŠETŘENÉHO POVRCHU

Vrstva Dreja-Clean je dlouhotrvající (cca 12 měsíců při správném užívání). Při slábnoucích účincích lze na povrch bez jakýchkoli opatření opět nanést další vrstvu. Čištění a aplikace probíhá stejně jako při prvním použití.

JAK UDRŽOVAT OŠETŘENÝ POVRCH?

Takto ošetřený povrch se smí umývat pouze vodou bez chemických čisticích prostředků a stírat textilním hadříkem. V případě velkého znečištění můžete použít mýdlovou nebo octovou vodu. V žádném případě nepoužívejte prostředky obsahující abraziva a nestírejte povrch pomocí hrubé houbičky. Může dojít k sedření ochranného povrchu.

Dřevojas, v. d.

Společnost Dřevojas je významným českým producentem a dodavatelem koupelnového nábytku na český i evropský trh. Více jak 60. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou Republiku, Slovensko, ale i Rusko, Švédsko, Německo, Rakousko a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz .


Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Štítky

Koupelny Dřevojas


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Václav Jánský: Úklid Neděle 24. Březen 2024 20:16
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu