Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Truhlarov.cz - Nevyrábějte ve vysokém lesku, kupujte již hotové.

Máte vlastní truhlářství nebo pracujete v truhlářské dílně a vyrábíte kuchyně? Jistě už jste zaznamenali současný trend zvýšených poptávek po kuchyních v bílém lesku. Jak, ale jako truhlář vyhovět zákazníkům, když výroba takové kuchyně není vůbec jednoduchá a zákazníci zároveň tlačí na cenu? Řešení přináší nová služba a ojedinělý projekt Truhlarov.cz ...

Kuchyně ve vysokém lesku - Truhlarov.cz
Zdroj: Truhlarov.cz

Máte vlastní truhlářství nebo pracujete v truhlářské dílně a vyrábíte kuchyně? Jistě už jste zaznamenali současný trend zvýšených poptávek po kuchyních v bílém lesku. Kuchyňská linka ve vysokém lesku je snem mnoha lidí a naplňuje jejich ideální představu o moderní kuchyni.

Když ovšem zákazníci takovou kuchyni u truhlářů poptávají, často se ze strany truhlářů dočkají spíše rozmlouvání, proč si kuchyň v lesku nepořizovat. Stejně jako každá jiná povrchová úprava má jistě i tato svoje výhody a nevýhody. Jestliže se ale pro ni zákazník již rozhodl, odchází rozčarovaný ke konkurenci, například k některému z velkých kuchyňských studií, které jeho představy dokáže naplnit.

Kuchyně ve vysokém lesku - Truhlarov.cz

Výchozí reklama

Jak, ale jako truhlář vyhovět zákazníkům, když výroba takové kuchyně není vůbec jednoduchá a zákazníci zároveň tlačí na cenu? Řešení přináší nová služba a ojedinělý projekt Truhlarov.cz.  Za projektem stojí zkušený prodejce a dodavatel kuchyní Beneš nábytek. "Protože máme sami zkušenosti s truhlářskou výrobou, dokážeme pochopit potřeby truhlářů a vyjít jim vstříc. Veškeré materiály a komponenty, které dodáváme a se kterými sami pracujeme, musí projít přísnými testy, aby mohly zákazníkům sloužit minimálně 15 a více let v bezvadném stavu" říká Petr Beneš majitel firmy. A v tomto duchu se nese i celá nabídka Truhlářova. Zjistíte zde, jak můžete dodávat zákazníkům kuchyně v bílém lesku, tak aby se Vám vyplácely.

Kuchyně ve vysokém lesku - Truhlarov.cz

Pokud se chcete do projektu zapojit, stačí, když přes stránku www.truhlarov.cz zašlete svůj kontakt a zažádáte o nabídku. Po té už může začít spolupráce. Ve chvíli, kdy Vás kontaktuje další zákazník s poptávkou kuchyně v bílém lesku, stačí jen připravit nákresek s rozměry a zaslat ho Truhlářovu. Obratem obdržíte profesionální vizualizaci kuchyně, kterou budete moci rovnou prezentovat svému klientovi, případně s ním doladit detaily nebo připomínky k návrhu. Následně stačí jenom objednat a za 4 týdny je kuchyně pro Vás připravená.

Na Vaší řemeslné práci už bude jenom kuchyni smontovat a provést dokončovací práce, jako osazení pracovní desky, montáž kuchyňského dřezu nebo upevnění úchytek. A kuchyně v bílém lesku je hotová! S minimem námahy, odpovídajícími náklady a tím i výslednou cenou kuchyně, ze které budete mít radost Vy i zákazník.

Navštivte www.truhlarov.cz a neváhejte nás oslovit, jsme otevřeni všem truhlářům, kteří chtějí dělat kvalitní a poctivou práci.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu