Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 7 záznamů, Zobrazeno: 1 - 7

Trachea: Zbruste lak a máte vysoký lesk!

lakovana_dvirka_tlacq_q96h_kombinace_barev_foto_zdroj_trachea.jpg

Přemýšleli jste někdy, jaké tajemství se skrývá za oslňujícím leskem lakovaných dvířek? Klíčem k úspěchu je totiž broušení!

Truhláři již vydělávají díky Truhlářovu. Chcete také více vydělávat?

bily_lesk2.jpg

Jsme rádi, že se s Vámi můžeme podělit o první zkušenosti s fungováním nového projektu pro truhláře. Na Truhlářském portálu jsme Vám již dříve představili Truhlářov.cz, který se zaměřuje na mnohdy opomíjenou, ryze řemeslnou činnost - truhlářství.

Truhlarov.cz - Nevyrábějte ve vysokém lesku, kupujte již hotové.

bila3.jpg

Máte vlastní truhlářství nebo pracujete v truhlářské dílně a vyrábíte kuchyně? Jistě už jste zaznamenali současný trend zvýšených poptávek po kuchyních v bílém lesku. Jak, ale jako truhlář vyhovět zákazníkům, když výroba takové kuchyně není vůbec jednoduchá a zákazníci zároveň tlačí na cenu? Řešení přináší nová služba a ojedinělý projekt Truhlarov.cz ...

Návody: Jak opravit vysoký lesk T.ACRYLIC ručně i strojově - krok za krokem

Retusovaci_sada_rucni_oprava_foto_zdroj_Trachea.jpg

Drobná poškození nábytkových ploch v povrchu vysoký lesk T.acrylic lze napravit v pohodlí domácí dílny za pomoci speciální retušovací sady. Trachea ji k lesklým akrylátům dodává standardně. Oprava je potom záležitostí deseti minut.

Design: NÁBYTEK MUSÍ MÍT… NÁPAD!

Grafosklo_skleneny_stolek_foto_zdroj_J.A.P..jpg

Ať to není barva, tvar nebo materiál… ale právě nápad, který udělá z běžného, užitkového nábytku kousek překvapivý, ale i praktický. I takové skvosty lze na trhu najít. My vám je pomůžeme odhalit!

Koupelna, která se stále (vysoce) leskne

Detail_zasuvky_kouplenove_skrinky_Drevojas_model_Q_MAX_folie_vysoky_lesk_barevne_provedeni_cervena_foto_zdroj_Drevojas.jpg

…a to nejen čistotou a permanentním pořádkem, ale především dokonale lesklým povrchem koupelnových skříněk. Pojďte se inspirovat…

Dezény desek s vysokým leskem od firmy GRENA podle posledních trendů

grena-desky-vysoky-lesk.jpg

Firma GRENA, a.s. z Veselí nad Lužnicí předvedla dezény desek s vysokým leskem Grenagloss - v současnosti nabízí celkem 17 módních dekorů, z toho 9 novinek.

Nalezeno: 7 záznamů, Zobrazeno: 1 - 7

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu