Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Dřevěné podlahy – atraktivní řešení pro každý interiér (1. díl)

www_Podlahy_01_w1200.jpg

Dřevo je přírodním materiálem s ideálními tepelně-izolačními vlastnostmi, nádherným, jedinečným a nezaměnitelným originálním povrchem, příjemným na dotek. Dřevo svým chováním přispívá k lepšímu interiérovému prostředí. Spolu s teplotou v místnosti, vlhkostí vzduchu a prouděním vzduchu má pro útulnost velký význam také povrchová teplota použitých stavebních materiálů.

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Jakou vybrat dřevěnou podlahu

Zdravím, stavíme svépomocí domek a pomalu se dostáváme k výběru podlah. Chtěli bychom dřevěnou, shodli jsme se na dubu, ale nevíme, od koho ji vzít. Máte nějaký tip na kvalitní výrobce? Našli jsme tohle srovnání https://www.arecenze.cz/drevene-podlahy/ kde by měly být nejlepší dřevěné podlahy na trhu. Jsou všechny stejně kvalitní? Nešlápneme vedle, když jednu z nich vybereme? Barevně se nám asi nejvíc líbí Barlinek Copenhagen Dub Evropský nebo Kährs Original Sand Dub Portofino, jen je u nich rozdíl v cenách a zajímá nás, jestli i v kvalitě.

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu