Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

NOVINKA: Nové excentrické a vibrační brusky Metabo

Se dvěma novými excentrickými bruskami a novou vibrační bruskou uvádí Metabo na trh tři kompaktní stroje pro efektivní opracování povrchu.

Novinky METABO 2015

Excentrické brusky SXE 3125, SXE 3150
Vibrační bruska SRE 3185

Nürtingen, leden 2015: K broušení různých povrchů doplňuje Metabo svůj program o nové, velmi lehké, kompaktní a robustní brusky: Obě nové excentrické brusky SXE 3125 a SXE 3150 zajišťují vysoký úběr a čistý výbrus. Také nová vibrační bruska SRE 3185 zaručuje vynikající výsledek při opracování povrchu bez brusných kroužků a rýh. Pro různé práce na staveništi, příkladně pro broušení nad hlavou, společnost Metabo vyvinula velmi lehké a kompaktní brusky: Váha modelů se pohybuje mezi 1,5 a 1,6 kilogramy. Všechny brusky jsou konstruovány tak, aby s nimi uživatel mohl pracovat blízko okraje. S kvalitní skříní ložiska z hliníkového tlakového odlitku jsou stroje velmi robustní a ergonomicky přizpůsobené ruce uživatele.

Výchozí reklama

Metabo má díky novým vysavačům a profesionálnímu příslušenství v programu optimálně sladěná systémová řešení pro účinné odsávání, která jsou vhodná pro brusky. Pro práce bez vysavače dodává výrobce nové brusky s textilním vakem, který bezpečně zachycuje prach a lze jej jednoduše vyprázdnit. Nové excentrické a vibrační brusky jsou vybaveny elektronikou Vario (V) a díky předvolbě otáček jsou vhodné i k obrábění materiálů citlivých na působení tepla, jako jsou laky nebo plasty. Pro maximální flexibilitu při práci vybavila společnost Metabo tyto modely pryžovým kabelem o délce čtyři metry. U excentrických brusek o výkonu 310 W si může uživatel vybrat mezi dvěma stroji s různě velkými brusnými talíři – 125 nebo 150 milimetrů. Oba modely mají podložný talíř s několika otvory, na který lze jednoduše upevnit nejrůznější brusné prostředky se suchým zipem. Otvory navíc umožňují vlastní efektivní odsávání, i bez vysavače. Robustní upínací systém nové vibrační brusky o výkonu 200 W zachytí jak upínací brusný prostředek, tak i brusné papíry se suchým zipem.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu