Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

Lepidla Discpercoll a speciální Lihová mořidla pro každého truhláře

Pokud hledáte spolehlivého pomocníka do každé truhlářské dílny, změřte svoji pozornost na legendární a léty osvědčené lepidlo Dispercoll od Druchemy. Dispercoll je jednosložkové polyvinylacetátové disperzní lepidlo na dřevo, které skvěle využijete v dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu. Ideální je k lepení měkkého i tvrdého dřeva, a dokonce i k lepení dřeva na jednotlivé pórovité materiály, jako jsou překližka, dřevotříska, karton, papír nebo dýha.

Logo DruhemaSpolečnost DRUCHEMA - Družstvo pro chemickou výrobu patří k tradičním českým firmám, které se specializují na široké spektrum chemických výrobků pro každodenní využití. Jedná se zejména o produkty zaměřené na dům a zahradu, sport, hobby, autokosmetiku nebo speciální produkty a volnočasové aktivity. DRUCHEMA byla založena již v roce 1951 a v průběhu let se stala největším českým chemickým družstvem a zavedeným výrobcem kvalitních českých produktů. Nejznámější produkty v portfoliu společnosti jsou barvy na vejce OVO, autokosmetika TEMPO, lepidlo na dřevo, papír a karton HERKULES a DISPERCOLL či lyžařské vosky SKIVO. Veškeré výrobky jsou vysoce účinné, laboratorně zkoušené a atestované, plně vyhovující platným ekologickým předpisům a evropským normám. DRUCHEMA vyváží své výrobky i do zemí Evropské Unie a dále do východní Evropy.

Výchozí reklama

DISPERCOLL – pomocník do truhlářské dílny

Pokud hledáte spolehlivého pomocníka do každé truhlářské dílny, změřte svoji pozornost na legendární a léty osvědčené lepidlo Dispercoll od Druchemy. Dispercoll je jednosložkové polyvinylacetátové disperzní lepidlo na dřevo, které skvěle využijete v dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu. Ideální je k lepení měkkého i tvrdého dřeva, a dokonce i k lepení dřeva na jednotlivé pórovité materiály, jako jsou překližka, dřevotříska, karton, papír nebo dýha.

Dispercoll zároveň vyniká pevnými a vysoce elastickými spoji a hodí se i pro vodovzdorné lepení. K dostání je v balení od 500 g až do 30 kg, menší balení jsou pak k dispozici i s praktickým aplikátorem, který zajistí snadné a přesné nanášení i do malých prostorů a škvír.

LIHOVÁ MOŘIDLA – pro finální úpravu dřeva

Druchema - lihová mořidla

Dodejte dřevěným materiálům dokonalý vzhled, oživte jejich barvy a podtrhněte celkovou krásu dřeva! S tím vám pomohou tekutá Lihová mořidla od Druchemy. Mořidla jsou k dostání ve 20 odstínech, od odstínu dubu až po čerň a další zajímavé odstíny navíc můžete získat jejich smícháním. V barevné škále nechybí ani atypické barvy pro dřevo jako jsou zelená, modrá, žlutá nebo červená. Mořidla tak své využití naleznou na jakékoli dřevo i jeho barvu.

Ideální jsou k moření dřeva a všech porézních materiálů. Aplikace je vhodná štětcem, houbou nebo válečkem po směru vláken. Pro dosažení tmavšího odstínu je doporučeno nátěr opakovat.

Více informací na www.druchema.cz.

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu