Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

HOLZ-HANDWERK 2016: Ukázka toho nejlepšího z řemesla zítřka

Úspěšný norimberský veletrh pro druhotné zpracování dřeva se chystá na své další vystoupení od 16. do 19. března 2016. Po rekordní akci v březnu 2014, kde bylo 524 vystavovatelů z 18 zemí a výrazný nárůst návštěvníků , jsou přípravy na další veletrh HOLZ-HANDWERK v plném proudu: Startovní výstřel zazněl na začátku června a pouhých osm týdnů od začátku fáze podávání přihlášek je už obsazeno 80 procent plochy stánků. Významné firmy s vedoucím postavením na trhu, jako jsou HOMAG, Weinig, Festool, Biesse, Häfele a Schachermayer, již potvrdily svoji účast.

HOLZ-HANDWERK - stánek firmy Hettich
Zdroj: HOLZ-HANDWERK

Vystavovatelé, kteří mají zájem a chtějí si ještě zajistit místo, najdou veškeré informace k přihlášení na adrese:

www.holz-handwerk.de/application

Pro truhláře, tesaře a specializované obchodníky i odborníky na nábytek a interiérovou výstavbu je veletrh HOLZ-HANDWERK každé dva roky povinným termínem. Tento odborný veletrh sdružuje všechny produkty a technologie, které jsou důležité pro každodenní provoz dřevozpracujících podniků. Spektrum sahá od strojů na obrábění dřeva, elektrických a pneumatických nástrojů, přes upevňovací techniku, kování, stavební prvky a vestavné systémy, až po dřeva a suroviny ze dřeva.

Výchozí reklama

Na minulém ročníku využilo téměř 109 000 návštěvníků příležitost informovat se na paralelně se konajících odborných veletrzích HOLZ-HANDWERK a FENSTERBAU FRONTALE o trendech a tématech svých branží. Na prvních místech v seznamu důvodů k návštěvě veletrhu HOLZ-HANDWERK bylo seznámit se s produktovými novinkami vystavujících podniků a rozšířit si znalosti. A očekávání byla splněna: Devět z deseti návštěvníků bylo s nabídkou HOLZ-HANDWERK 2014 spokojeno a chce tento odborný veletrh v budoucnosti opět navštívit. Velká spokojenost panovala i na straně vystavovatelů, neboť 93 procent hodnotilo svoji účast na veletrhu pozitivně. Téměř všechny vystavující podniky, celých 97 procent, dosáhly své odpovídající cílové skupiny a 84 procent dokonce přímo na místě sepsalo objednávku.

Úspěšný recept s tradicí

Veletrh HOLZ-HANDWERK přesvědčí i v roce 2016 svou osvědčenou kombinací osobního udržování a navazování kontaktů a konkrétních technických řešení problémů – a především svojí obvyklou uvolněnou pracovní atmosférou nadchne stejnou měrou vystavovatele i návštěvníky. Již teď, přibližně sedm měsíců před konáním veletrhu, je obsazeno 80 % plochy stánků. „Ohlas vystavovatelů na zaslání podkladů k přihlášení je velmi dobrý a jsme přesvědčeni, že můžeme navázat na výjimečný úspěch předchozího ročníku. Veletrh HOLZ-HANDWERK je a zůstává pevnou veličinou ve veletržním kalendáři této branže a četné podniky s vedoucím postavením na trhu si svoji účast již závazně rezervovaly“, těší Stefana Dittricha, vedoucího veletrhu HOLZ-HANDWERK. „Kdo by se chtěl jako vystavovatel v roce 2016 zúčastnit, měl by nás co nejdříve kontaktovat, aby si zajistil místo.“

Podporovaná účast na veletrhu

Mladé, inovativní podniky se mohou s přispěním programu podpory německého spolkového ministerstva pro hospodářství a technologie (BMWi) zúčastnit veletrhu HOLZ-HANDWERK 2016 za velmi výhodných podmínek. V rámci společného stánku, který organizuje společnost NürnbergMesse a radou doprovází AUMA (Výbor německého hospodářství pro výstavy a veletrhy), bude mladým, inovativním podnikům v programu podpory za dvě první účasti na veletrhu proplaceno 70 procent nákladů a od třetí účasti 60 procent nákladů. Toto zahrnuje mimo jiné takové položky, jako je pronájem stánku, postavení stánku, vybavení základním nábytkem, osvětlení, elektřina, úklid, pojištění a poplatek AUMA. Způsobilé pro podporu jsou podniky, které představují nový vývoj v oblasti produktů či postupů, mají sídlo a provozovnu v Německu, zaměstnávají méně než 50 pracovníků, jsou mladší než deset let a dosahují ročního obratu maximálně 10 mil. euro.
Podrobné informace k podporovanému společnému stánku podniky obdrží u projektového týmu společnosti NürnbergMesse: Bettina Wild, telefon +49 (0) 9 11. 86 06-81 78, bettina.wild@nuernbergmesse.de
nebo na adrese: www.holz-handwerk.de/gju

Nově: HOLZ-HANDWERK Campus

Vedle tradičně široké odborné nabídky ve výstavních halách nabídne především plánovaná zvláštní přehlídka Bavorského oborového svazu truhlářů (Fachverband Schreinerhandwerk Bayern) vysokou informativní přidanou hodnotu a dá návštěvníkům příležitost získat cenné podněty pro vlastní tvořivou práci. Novinkou bude v nadcházejícím roce HOLZ-HANDWERK Campus, zvláštní oblast v NCC West, která nabídne vystavujícím odborným a mistrovským školám ústřední platformu k prezentování.

Ukázka - show "Dřevěný sen" na veletrhu HOLZ HANDWERK
Ukázka - show "Dřevěný sen" na veletrhu HOLZ HANDWERK
Ukázka z show "Dřevěný sen" na veletrhu HOLZ HANDWERK

Úspěšná spolupráce

Veletrh HOLZ-HANDWERK pořádá Oborový svaz výrobců dřevoobráběcích strojů (VDMA Holzbearbeitungsmaschinen) a společnost NürnbergMesse GmbH. Spolupořadateli veletrhu HOLZ-HANDWERK jsou Bavorský oborový svaz truhlářů a Oborový svaz velkoobchodů se stroji a nářadím (Fachverband des Maschinen- und Werkzeug-Großhandels e.V.).

Informace a přihlášky pro vystavovatele

NürnbergMesse GmbH
Tým veletrhu HOLZ-HANDWERK 2016
Stefan Dittrich, Stefan Habermeier, Thomas Grenot, Marcel Mönkemöller
Tel  +49 (0) 9 11. 86 06-81 70
Fax +49 (0) 9 11. 86 06-86 72
holzhandwerk@nuernbergmesse.de

Kontaktní osoby pro tisk a média

Marion Freitag, Ariana Brandl
Tel  +49 (0) 9 11. 86 06-82 85
Fax +49 (0) 9 11. 86 06-12 82 85
ariana.brandl@nuernbergmesse.de

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu