Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Dveře

Dveře okopírují šikmé stropy…

Šikmé stropy v podkroví – to je někdy pro dveře velký oříšek … řešení, a to ve skleněné variantě, nabízí český výrobce J.A.P.

Skryté zárubně a dveře Master daný tvar jednoduše okopírují
Zdroj: J.A.P.

Už se nemůžete dočkat, až se nastěhujete do svého nového podkrovního bytu? Ovšem hned na počátku zařizování musíte díky sešikmeným stropům dělat kompromisy v umístění či rozměrech dveří? Ne vždy, se vám totiž poštěstí, že máte v podkrovních místnostech dostatečný prostor pro standartní umístění zárubní a dveřního křídla.

Výchozí reklama

Většinou se nakonec musíte spokojit s nějakou alternativou, což je dost často seříznutí dveřního křídla podle tvaru stropu, tedy do šikminy. Ovšem tohle řešení už může být i vysoce designová záležitost, a to díky skrytým zárubním a dveřím Master. Pro tento typ dveří totiž nepředstavují problém dokonce ani šikminy půdních prostor, jež dveře Master svým tvarem jednoduše okopírují,“ říká pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P., která se zabývá výrobou dveřních systémů. A tak dokonce i v půdních prostorech si můžete umístit dveře bez nadpraží, které opticky zvětšují prostor. „Díky tomu, že dveře lze zabudovat do zárubně bez nadpraží, mohou zabírat skutečně celý prostor od podlahy až ke stropu, což z nich dělá nepřehlédnutelný interiérový prvek, a to i v prostorách se standardně vysokým či sníženým stropem,“ dodává pan Petr Paksi. Vkusnému zařízení podkrovního bytu vám tak nezabrání ani šikmé stropy.

Více na www.skrytazaruben.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu