Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Černé kování - prestižní a designové

Barevnost kování u dveří a oken také podléhá také trendům. Nyní vede černá v titanovém provedení…proč? V přiložené tipové aktualitě odpovídá jediný český výrobce dveřního kování – spol. M&T.

Klika ENTRY - černý titan mat
Zdroj: M&T

Přemýšlíte nad tím jak dodat vašim obyčejným dveřím netradiční a poutavý vzhled? V designový kousek můžete zdánlivě fádní dveřní křídlo proměnit snadno tak, že vhodně zvolíte povrch kování„Povrchová úprava, která je v současnosti jednoznačně na výsluní v bytovém designu, je černý matný titan. Tento trend mimo jiné potvrzuje i skutečnost, že černá barva je velice oblíbená u architektů a designérů. Důvodem je její nadčasovost, ale i nekonfliktnost při kombinaci s dalšími barevnými odstíny,“ říká pan Roman Ulich, designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního a okenního kování.

Výchozí reklama

Klika MINIMAL - černý titan mat

A dodává: „Černý titan jako povrchová úprava kování není v popředí jen díky zajímavé barevnosti, ale i dlouhodobé životnosti. Díky mimořádné odolnosti vůči poškrábání jsme na kování s titanem prodloužili záruku na 15 let.“ Nezáleží na tom, zda máte bílé dveře v lesku či matu anebo z přírodních dýh světlých i tmavých, černá klika perfektně doladí každé z nich.

Material & Technology s.r.o. – M&T

První a zároveň jediný český výrobce dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě. Pro spokojenost zákazníků je připraven kompletní výrobní program včetně okenních klik, bezpečnostních rozet, madel, pantů, posuvných systémů, kování na skleněné dveře a dalších požadovaných doplňků - vždy ucelený sortiment ve stejném designu, povrchové úpravě a barvě.

Zdroj: www.kliky-mt.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Design/Trendy

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu