Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Přednosti modřínu

palubky_ze_sibiřského_modřínu.jpg

Díky svým vlastnostem má modřín sibiřský široké uplatnění ve stavebnictví. Jeho dřevo má následující rozhodující přednosti: Pevnost modřínového dřeva je srovnatelná s dubem.

Komentáře

Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3
Teak a cedr

Sibiřský modřín je velmi dobrý. Záleží také na tom, co od konkrétní dřeviny čekáme a jak se o ni budeme starat. Na terasu se skvěle hodí i teak nebo cedr. Každý má odlišné vlastnosti. Slušný výběr a poradenské služby je třeba na https://shop.au-mex.cz/

modřín

Zrovna v tomto týdnu jsme na podlahu v našem rekonstruujícím se bytě aplikovali podlahovou stěrku, kterou jsme za výbornou cenu pořídili z internetového obchodu https://www.obnova.cz/sterky-podlahove/ a během příštího týdne bychom se s kolegou chtěli vrhnout na položení právě modřínové podlahy :-) Za mě byl modřín hned od začátku jasnou volbou a to především z těch skvělých vlastností, které v článku zmiňujete.

Devo

Každý dřevo je pěkný. My máme doma všechno z borovice. Vybrali jsme si postel z masivu a pak manželka chtěla, abychom měli stejnou skříň dveře a už to jelo. V pergole máme zase zahradní nábytek z akácie z https://www.zahradni-dreveny-nabytek.cz/zahradni-sestavy/ , protože se jí tyto zahradní sestavy líbily nejvíc :-) .

Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu