Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Novinka na trhu: Pergola zastíněná slunolamem

slunolam.jpg

Jako novinku nabízíme jak zastínění stávající pergoly slunolamem nebo kompletní dodávku pergoly se slunolamem. Celá konstrukce pergoly je hliníková, může být i samonosná ( bez připevnění na dům).

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Naše pergola

Já jsem si pergolu přála už několik let, takže jsem s tím pořád otravovala i svého manžela. Ten však není zrovna nejzručnější a první pokusy skončili docela tragicky. Nakonec jsme tedy raději vsadili na odbornou firmu, která se o vše postarala za nás. Nejlepší nabídku nám připravila: https://www.jis.cz/pergoly/, takže jsme i ušetřili.

Pergola

Taky máme hliníkovou pergolu. Nechali jsme si ji vyrobit od https://www.atypy.cz/hlinikove-pergoly/ a jsme s ní spokojení. V pergole máme dřevěný nábytek, protože ten tam nemůže chybět. Sice ho musíme na zimu uklízet, ale to mi nevadí. už je pomalu čas ho vyndat z garáže, protože sluníčko už pěkně hřeje, tak abychom se mohli s ženou slunit :-) .

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu