Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

M&T: Malý velký ochránce

Detaily dělají interiér… nejinak je tomu u dveřní zarážky, která může pohledově ladit s modelem dveřní kliky... síla je v detailu. Více se dozvíte v našem článku od českého výrobce dveřních klik M&T.

Dveřní zarážka MINIMAL
Zdroj: Material & Technology s.r.o. – M&T

Poškozená stěna od kliky i klika od stěny? Tomu už je konec! Pořiďte svým dveřím, klice i stěně parťáka, který je navzdory svému malému vzrůstu spolehlivě ochrání! „Praktickým pomocníkem, který zabrání nárazu dveřního křídla do stěny, je samozřejmě dveřní zarážka. Dnes už ale i dveřní zarážky mohou být designovým kouskem ladícím nejen s interiérem, ale i se samotnou klikou na dveřích,“ říká Roman Ulich, hlavní designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního a okenního kování.

Výchozí reklama

A pokračuje: „Kupříkladu dveřní zarážka MINIMAL nabízí celkem deset možných povrchových úprav, od lesklého chromu, přes mosaz, až po moderní titanové povrchy. Ve spojení s klikou ve stejné řadě tak vytváří jednotný vzhled interiéru.“ Dveřní zarážka MINIMAL spolehlivě zastaví dveřní křídlo i při opravdu prudkém otevření. O poškození povrchu dveří ani zarážky se nemusíte obávat, zarážka je vybavena šetrným gumovým dorazem.

Dveřní zarážka MINIMAL, lesklý chrom
Dveřní zarážka MINIMAL, lesklý chrom

Dveřní zarážka MINIMAL, titan braun mat
Dveřní zarážka MINIMAL, titan braun mat

Dveřní zarážka MINIMAL, titan černý mat

Dveřní zarážka MINIMAL, titan černý mat

www.kliky-mt.cz

Material & Technology s.r.o. – M&T
První a zároveň jediný český výrobce dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě. Pro spokojenost zákazníků je připraven kompletní výrobní program včetně okenních klik, bezpečnostních rozet, madel, pantů, posuvných systémů, kování na skleněné dveře a dalších požadovaných doplňků - vždy ucelený sortiment ve stejném designu, povrchové úpravě a barvě. www.kliky-mt.cz

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu