Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Představujeme: OBZOR: Dřevěné vypínače a zásuvky od českého výrobce

Dřevo je stálicí v interiéru a proč jej tedy nemít i na vypínačích a zásuvkách? K ladění je v několika provedení… více v tipu od českého OBZORU.

Zdroj: OBZOR, výrobní družstvo Zlín

Vzájemně harmonizující, sladěné dřevěné prvky dokážou proměnit každý interiér v útulný domov a zpříjemnit – tedy osladit vám život! Přirozená krása stromových vláken sluší nejen velkým nábytkovým plochám a podlaze, ale i doplňkům a drobným zařizovacím prvkům, jak jsou například domovní vypínače a zásuvky. Je však třeba pečlivě volit kombinaci různých dřevin, jelikož každá má svoji unikátní barvu i strukturu.

Výchozí reklama

Vypínač RETRO, dřevěný rámeček – dub světlý

 Vypínač RETRO, dřevěný rámeček – javor  vypínač RETRO, dřevěný rámeček – javor
 Vypínač RETRO, dřevěný rámeček – javor  Vypínač RETRO, dřevěný rámeček – buk
 vypínač RETRO, dřevěný rámeček – buk  vypínač RETRO, dřevěný rámeček – dub tmavý
 Vypínač RETRO, dřevěný rámeček – dub světlý Vypínač RETRO, dřevěný rámeček – dub tmavý

„Přílišná rozmanitost druhů dřevin může výsledný dojem příjemného a útulného bydlení lehce narušit. Proto například pro kulaté rámečky kolekce domovních vypínačů a zásuvek RETRO nabízíme masivní dřevo rovnou ve čtyřech variantách, a to javor, buk, dub světlý a dub tmavý. Každý si tak může pro svůj interiér zvolit přesně ten odstín, který bude nejvíce korespondovat s ostatním zařízením daného prostoru,“ říká Lenka Vodicová, vedoucí marketingového oddělení společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu, a dodává: „Pro barevnou stálost a celkovou houževnatost a odolnost materiálu je povrch dřevěných rámečků RETRO samozřejmě ošetřen speciálním lakováním.“ (O)slaďte si také domov, aby vám v něm bylo příjemně! Více na www.retrovypinac.cz.

OBZOR, výrobní družstvo Zlín
Společnost OBZOR je ryze českou firmou, mezi jejíž hlavní výrobní produkci patří vačkové spínače a domovní vypínače a zásuvky s TOP řadami RETRO a DECENTE. Kvalitu produktů zaručují certifikáty ČSN EN ISO 9001:2016 a ČSN EN ISO 14001:2016. Kromě domovní elektroinstalace společnost vyrábí a distribuuje drobné elektromechanické výrobky, díly pro automobilový průmysl a kovové díly. Dále se zabývá vstřikováním plastů a jinými kooperačními pracemi. V tomto ohledu také poskytuje odborné technické poradenství a služby. Sídlo firmy se spolu s výrobními provozy nachází ve Zlíně a další dva výrobní závody provozuje v Olomouci a Uherském Hradišti. Společnost má oprávnění poskytovat svým odběratelům náhradní plnění dle zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti.
www.obzor.cz

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu