Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Montáž jednoduché terasy Terafest zvládnete sami

terasa.jpg

Důvodem obliby teras z WPC je jejich atraktivní vzhled, velká odolnost a minimální potřeba údržby. Klíčem k dlouhé životnosti teras jsou kvalitní prkna od osvědčeného dodavatele a správná montáž.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Terasa

Tak to vypadá vážně suprově. Taky bych se nejspíš během příštího měsíce rád pustil do naší terasy. Chtělo by to ji trochu upravit, po těch letech prostě vypadá tak trochu zanedbaně. Rád bych na ni koupil asi i nějaký nový zahradní nábytek. Teď je tam obyčejný plastový a ten prostě nevypadá dobře. Víc by se mi líbil nějaký dřevěný, třeba z https://www.zahradni-dreveny-nabytek.cz/

terasa

u nás by to neměl kdo namontovat. Montování, vrtání a měření mi nikdy nešlo, takže mi si na všechny tyto práce zveme hodinového manžela, kterého manželka našla na https://www.hcreality.cz/ . Já mu jsme akorát k ruce a podávám šroubky. K tomu jsme dobrý, ale na víc si netroufám :-D .

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu