Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Postupy / Návody

Montáž jednoduché terasy Terafest zvládnete sami

Důvodem obliby teras z WPC je jejich atraktivní vzhled, velká odolnost a minimální potřeba údržby. Klíčem k dlouhé životnosti teras jsou kvalitní prkna od osvědčeného dodavatele a správná montáž.

WPC - Woodplastic a.s.

Jednoduchý systém instalace patří k výhodám teras od výrobce prken z dřevěného kompozitu, české společnosti WPC – WoodPlastic. Kompletaci terasy můžete svěřit certifikovaným odborníkům, kteří vás osobně navštíví a před montáží vám zdarma pomůžou i s výběrem prken a s návrhem terasy.

Jste-li manuálně zruční a máte k dispozici základní nářadí pro práci se dřevem, můžete si terasu namontovat sami. Prkna Terafest se snadno řežou, a dokonce je možné je po nahřátí i ohýbat. Pokládka je jednoduchá, s prkny se snadno manipuluje a díky klipům je možné v případě potřeby podlahu snadno rozebrat.

Základem plně funkční terasy je správně zvolené a připravené podloží a vhodná hydroizolace. Prkna Terafest se montují na rošty pomocí skrytých klipů. Finální výšku terasy, její sklon či nerovnosti podloží lze upravit za pomoci podložek. Prkna se k nosičům připevňují nerez klipy a vruty, které umožňují skryté kotvení prken.

První terasové prkno položte kolmo na připravený nosič, přichyťte je k hraně nosiče pomocí start klipu a připevněte nerezovým vrutem. Další prkna připevňujte standard klipy, které se vsunou do boční drážky prkna a pomocí vrutu se přichytí k nosiči. Otevřené boční strany terasy uzavřete zakončovacími lištami.

Podrobnější informace k montáži teras Terafest najdete zde.

logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC – WoodPlastic je český výrobce originálních teras, plotů a obkladů z kompozitu dřeva a polymeru. Společnost je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu disponuje nejpokrokovější technologií ...

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Terasy Terafest


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Tomáš Veselý: Terasa Čtvrtek 28. Duben 2022 22:33
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu