Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Dřevostavby

VEXTA DOMY: Bungalovy otevírají krovy

Dřevostavby a hodně světla – rovnice, která funguje, a to i v případě bungalovů, kde se využívá otevřený krov a střešní okna v něm… více informací nabízí VEXTA – výrobce a dodavatel dřevostaveb.

Vexta domy - Střešní okna
Zdroj: VEXTA DOMY

Světlem zalité interiéry přízemních staveb - i takto dnes vypadají bungalovy dřevostaveb využívající otevřený krov či velká střešní okna. „Bungalovy často trpí nedostatečně osvětlenými prostory, zvlášť v případech, kdy jejich střecha přesahuje obvodové stěny domu, čímž je zastiňuje. A protože střešní okna poskytují za stejných podmínek přibližně dvakrát více světla než okna svislá o stejných rozměrech, nabízíme u našich dřevostaveb VEXTA DOMY možnost otevřeného podhledu ve střeše, tak zvaný otevřený krov. Z něj dřevostavby těží co nejvíce světla, především pak pro místa, které je potřeba mít více osvětlená jako například kuchyňské kouty či pracovny,“ vysvětluje Tomáš Veselý, ředitel značky VEXTA DOMY, předního českého výrobce dřevostaveb.

Otevřeným krovem navíc vznikne velmi vzdušný a atraktivní interiér, jež dopomůže i ke zvětšení obytného prostoru. Odhalenou střešní konstrukci pak lze decentně sjednotit s interiérem pomocí sádrokartonu či ji naopak ponechat v přírodním dřevěném provedení. I takové netradiční řešení nabízí dnešní dřevostavby.

Výchozí reklama

VEXTA DOMY

VEXTA a. s. je ryze českým dodavatelem moderních dřevostaveb, působící na českém trhu od roku 2012.  Její filozofií je výstavba vysoce kvalitních domů a komplexní klientský servis, zahrnující nejen projektovou dokumentaci a výstavbu domu na klíč, ale i zajištění související inženýrské činnosti. Svým zákazníkům nabízí výstavbu jak typových domů, kde klientské změny jsou samozřejmostí, tak i stavby dle individuálních projektů. Zájemcům navíc poskytuje osobní konzultace a prohlídky ve vzorových domech v Čechách i na Moravě. Na své dřevostavby dává také ojedinělou celoživotní záruku na skelet domu. Od roku 2016 je značka VEXTA DOMY členem Asociace dodavatelů montovaných domů, která sdružuje dodavatele splňující přísné požadavky na návrh i realizaci stavby podle certifikace Dokument národní kvality. www.vextadomy.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu