Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Auto: Obytný vůz s vůní cedrového dřeva

00-obytne_vozy_mercedes.jpg

Už vás nudí obytňáky s plastovými interiéry na různé variance šedé a bílé? Chcete něco opravdu luxusního nebo opravdu voňavého? Určitě jste už viděli spoustu více či méně povedených přestaveb s dřevěným interiérem, ale žádná nevoněla i přes internet tak jako tahle!

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
obytný vůz

Vypadá to tedy skutečně luxusně! :-) Něco takového bych si představoval na důchod, abychom mohli s manželkou projíždět Evropou a spát si "ve svém" (na hotely a penziony moc nejsem) :-). To abych začal šetřit do prasátka, když vidím ty cenovky... Já jsem si teď udělal radost, když jsem si do svojí dílny nakoupil zbrusu nové vybavení z e-shopu https://eshop.sharplayers.cz/vybaveni-dilny ;-)

S manželem jsme projeli skoro celou Evropu obytným automobilem, ale již máme svůj věk, a tak trávíme letní dny nejraději doma na zahradě nebo si sedneme pod pergolu, kterou jsme si nedávno pořídili na https://www.growerstore.cz/. Můj manžel vždy vezme alba s fotografiemi a vypráví naším vnoučatům o našich četných cestách.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu