Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Za úspěchy českých výrobců stojí lidé, ale také sázka na design

cesti-vyrobci-TON.jpg

Jaká je cesta k tomu, aby se kolo točilo, sklo krásně zářilo a česká výroba byla tam, kde je? Na to odpovídá multimediální projekt Čeští výrobci, který si vzal za cíl podpořit tuzemské firmy zaměřené na výrobu designových produktů, a to nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Podnikání

Aby člověk v dnešní době uspěl, tak to dá hodně práce. Nechat se zaměstnat dokáže každý, ale rozjet živnost a být úspěšný, to už je o něčem jiném.... Já mám malou truhlářskou dílnu a musím zaťukat, že se mi daří. Čas od času si koupím nové nářadí, nebo stroj, který mou práci zase o krok vylepší. Naposledy to byl šroubový kompresor, který jsem si objednal z https://www.kompresory-filtry-servis.cz/ . Díky němu můžu nejen ofukovat stroje, ale mám na něj napojené taky hřebíkovačky a sponkovčky :-) .

Venkovní žaluzie

Již od začátku rekonstrukce se snažím kupovat materiál od českých výrobců, abych podpořila naši ekonomiku. Takto mě to naučil můj tatínek, který byl podnikatel, ale také se snažil podporovat český trh. Nedávno jsem si vybrala venkovní žaluzie na stránkách https://www.jis.cz/, kde mají veliký výběr barev, a ještě jsem si nechala naistalovat motorové ovládání.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu