Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata

Remmers: Nátěrové systémy pro řemeselníky

Firma Remmers vyvinula vysoce kvalitní nátěrové systémy pro ochranu dřeva jak v interiéru, tak v exteriéru. Na trhu je k dispozici celá řada vynikajících produktů, které nejen, že zdůrazní přirozenou krásu dřeva, ale také jej ochrání.

Zdroj: Remmers

Dřevo není jen teplý a přírodní stavební materiál, je to důvod, proč se v našem životním prostoru cítíme tak dobře. Významní architekti a konstruktéři upřednostňují dřevo při navrhování staveb a interiérů. Pocit příjemného prostředí, který dřevo ve stavbách vytváří, a jeho nezaměnitelnost jsou dalšími důvodu pro jeho vysokou oblibu. Firma Remmers vyvinula vysoce kvalitní nátěrové systémy pro ochranu dřeva jak v interiéru, tak v exteriéru. Na trhu je k dispozici celá řada vynikajících produktů, které nejen, že zdůrazní přirozenou krásu dřeva, ale také jej ochrání.

Remmers se zaměřuje, mimo jiné, na profesionální, efektivní a trvanlivou povrchovou úpravu dřeva pro řemeslníky. Držíme se v tomto směru osvědčených produktů, jako jsou rozpouštědlové nátěry na dřevo, vodou ředitelné nátěry na dřevo a produkty 3v1, které šetří čas i peníze.

Zároveň budoucnost vidíme v produktech na bázi udržitelných zdrojů, protože si myslíme, že udržitelnost není jen často (zne)užívaným pojmem, ale že je symbolem zodpovědnosti k okolnímu prostředí, zdravému bydlení a kvalitě života. Podporu tohoto směru vyjadřuje Remmers řadou [eco] produktů, které jsou vyráběny na bázi udržitelných zdrojů, a to jak pro interiérové, tak exteriérové zpracování.

Nyní vám přinášíme krátké představení sortimentu nátěrů na dřevo pro řemeslnou výrobu.

Impregnace pro zvláštně odolné dřevěné komponenty. Tenkovrstvé lazury 3v1 pro ochranu dřeva a zešeďovací lazury. Středněvrstvé lazury zajišťující dlouhodobou ochranu proti vlhkosti a UV záření pro dřevěné komponenty. Silnovrstvé lazury zajišťující maximální ochranu proti vlhkosti pro okna, dveře a další dřevěné dílce a samozřejmě také Barvy na ochranu proti povětrnostním vlivům, bílé a barevné nátěry zajišťující neomezené množství vzhledu a maximální odolnost.

V rámci Povrchové úpravy dřeva v interiéru řešíme nátěry odpuzující nečistoty a vodu, stejně jako vysoce odolné nátěry pro dřevěné povrchy v obytných prostorech.

Samozřejmě nezapomínáme ani na Doplňkové produkty a příslušenství pro ještě lepší a odolnější výsledek.
Brožura - Remmers

Na našich webových stránkách je připravena brožura Povrchové úpravy dřeva pro řemeslníky, https://www.remmers.cz/cs/brochures#10371633 a v případě dotazů vám jsou plně k dispozici naši odborníci,
https://1url.cz/@MaloobchodKontakt.

Neváhejte a vybavte své výroby produkty, které potěší v rámci zpracování Vás a následně také Vaše odběratele. 

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Dana Moravcová: Pondělí 01. Srpen 2022 12:41
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu