Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

Renner Italia S.p.A očekává opět velký zájem o kvalitní nátěrové hmoty na dřevo

M-KUPR s.r.o. představí na veletrhu WOOD-TEC kvalitní bezstyrénový polyesterový základ pod vysoké lesky.

Renner Italia S.p.A a M-KUPR očekává opět velký zájem o kvalitní nátěrové hmoty na dřevo
Zdroj: Truhlářský Portál

„Před dvěma lety jsme vystavovali v České republice poprvé. Bylo to první seznámení odborné veřejnosti se značkou Renner Italia S.p.A. Vzhledem k tomu, že zájem o naše výrobky byl překvapivě vysoký, rozhodli jsme se zúčastnit i letošního ročníku. Také letos budeme nabízet kvalitní materiály a zajímavé možnosti povrchové úpravy interiérů a exteriérů. Věřím, že zájem o naši expozici bude stejný jako před dvěma lety, jen s tím rozdílem, že již nebudeme neznámá značka na českém trhu, ale již jako jeden z významných hráčů na poli nátěrových hmot na dřevo s kvalitním technickým zázemím a sítí prodejců,“ uvedl Ivan Mühlfait, jednatel společnosti M-KUPR s.r.o..

V expozici firma nabídne také nové řady nátěrových hmot na dřevo z vývoje Renner Italia S.p.A. Jde o profesionální řadu vodou ředitelných nátěrových systémů na dřevo AQUARIS (interiér a exteriér), vhodné jsou jak pro průmyslové použití, tak i malé řemeslníky.

Výchozí reklama

Další je SOLVENT-BASED, řada rozpouštědlových nátěrových systémů pro profesionální a průmyslové použití, která má na trhu stále své nezastupitelné místo.

Neprofesionálním uživatelům a domácím kutilům nabízíme řadu RIO VERDE, jež je unikátní kombinací profesionálních vlastností materiálů se snadnou a jednoduchou aplikací.

„Naše firma (M-KUPR s.r.o.) působí na českém trhu od roku 1994. Zaměřujeme se na dodávky nábytkového kování a materiálů pro povrchovou úpravu dřeva všem výrobcům nábytku, oken a dveří. Naším cílem je dodávat pouze kvalitní materiály od předních výrobců k nimž zajisté patří i firma Renner Italia S.p.A. Sídlo firmy je ve Žďáru nad Sázavou, pobočku máme i v Hradci Králové,“ doplnil Ivan Mühlfait. M-KUPR zajišťuje mj. dodávky a servis veškerého sortimentu nátěrových hmot firmy Renner Italia S.p.A, včetně míchání mořidel, lazur a barev.

Renner Italia S.p.A se zaměřuje na výrobu vysoce kvalitních materiálů pro povrchovou úpravu dřeva s ohledem na šetrnost vůči životnímu prostředí. Zaměstnává špičkové chemiky, kteří zajišťují neustálé technologické inovace a kvalita její produkce je proto na vysoké úrovni. Firma má velmi stabilní a rostoucí distribuční síť i rozvinutou spolupráci se zákazníky. Firmu Renner Italia S.p.A zastupují v České republice také firmy Valum PRO s.r.o. (Frenštát pod Radhoštěm) a HS Variant s.r.o. (Klatovy), na Slovensku a.l.k. export-import trade spol. s r.o. (Slovenská Ľupča) a Ing. Marian Baránek – M.L.B. (Igram). Všechny tyto firmy jsou přímými dovozci a zajišťují kompletní servis nátěrových hmot na dřevo.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu