Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 10 záznamů, Zobrazeno: 1 - 10

Novinka Festool: Rotační leštička SHINEX RAP 150

festool-rap-150-21-fe-rotacni-lesticka.jpg

SHINEX EC zabezpečuje skvostné výsledky: na povrchu a při každodenní práci. Díky bezuhlíkovému a tedy bezúdržbovému motoru EC TEC je leštička SHINEX EC nejen výkonná, ale vyznačuje se také mimořádnou výdrží a spolehlivostí. (video)

Novinka: Ponorná pila TS 55 R od Festool

Festool_ponorna_pila_TS_55_R.jpg

Ve společnosti Festool tvrdí, že se jedná o nejlepší ponornou pila kterou kdy vyrobili ... podívejte se na video a zhodnoťte sami ...

FESTOOL: Akumulátorový kombinovaný šroubovák (QUADRIVE PDC 18/4)

festool.jpg

Akumulátorový kombinovaný šroubovák PDC 18/4 s 18 V a čtyřmi stupni představuje optimální kombinaci rychlosti a síly. Rychlý a silný pro vrtání a šroubování nezávisle na tom, zda se jedná o dřevo nebo kov. A se zapínatelným axiálním příklepem pro vrtání do zdiva. Extrémně mnohostranný díky rozhraní FastFix: umožňuje rychlou montáž sklíčidla, sklíčidla CENTROTEC, úhlového nástavce, adaptéru pro nástrčné klíče.

Jak si neuříznout ostudu: Festool rozšiřuje svůj sortiment pil

HK_01.jpg

Nové ruční kotoučové pily HK 55 a HK 85 dokazují díky možnosti použití se systémem kapovací a vodicí lišty svou mnohostrannost v oblasti dřevostaveb. Se silnými motory pro maximální řezný výkon a rychlý postup práce jsou koncipované pro univerzální použití v dílně, na stavbě a na montáži.

Zjednodušte si život s balíčkem služeb Festool

po-1315403366-zlodej.jpg

„Nabídkou služeb SERVICE all-inclusive stavíme další milník,“ říká David Třísko, „a uděláme vše pro to, abychom vás – naše zákazníky i nadále přesvědčili, že s firmou Festool nejen bezpečně investujete, ale také dlouhodobě a opakovaně profitujete. Díky perfektně promyšlenému nářadí – a se službami, které se důsledně orientují na požadavky každodenní práce, se snažíme, abychom vám usnadnili život. Víme, že chcete a musíte v co největší míře zabránit pracovním výpadkům, zbytečné námaze a nákladům navíc, a proto vám nabízíme SERVICE all-inclusive. Váš úspěch má pro nás velký význam.“

Obrovské možnosti. Svět Festool s novými perspektivami.

all_onefestool-stroje.jpg

Svět Festool neustále roste. Rozšířili jsme nabídku výrobků o nové oblasti použití u klasických truhlářů a v sektoru stavebnictví, stejně jako rozvíjíme inovativní řešení pro tesařské práce, rekonstrukce a renovace.

Jednoduše spolehlivý a pevně spjatý s každým strojem Festool: SERVICE all-inclusive

2013_FES_CZ_inzerát.png

Každý stroj, který opouští naši firmu, k vám dorazí s balíčkem „all inclusive“ plným atraktivních služeb, například s 36měsíční zárukou ochrany nákladů spotřebitele – platí i na díly podléhající rychlému opotřebení. Abyste mohli využívat SERVICE all-inclusive, jednoduše zaregistrujte každý stroj on-line do 30 dnů od zakoupení.

Sleduje jen jednu linku. Tvoji. - Nová přímočará pila CARVEX PS 420. / Festool

Přímočará_pila_CARVEX_PS_420.jpg

CARVEX PS 420 je lehká, šikovná montážní přímočará pila. S velkou průtažnou silou a nedostižná v řezání křivek.

Stoprocentně promyšlené! - Mobilní dílna / Festool

festool-mobility-2012.jpg

Ve vlastní dílně se prostě pracuje nejlépe, o tom není pochyb: všechno je tam, kde má být, nástroje zde, přípojky elektrického proudu tam, a vše je samozrejmě dobré osvětlené. Zkrátka: ty nejlepší předpoklady pro optimální pracovní výsledky.

Absolutně přesná, flexibilní a kontrolovatelná ponorná pila FESTOOL TS 55 R

ponorna-pila-festool-ts55r.jpg

Společnost FESTOOL pro vás vyrobila novou ponornou pilu TS 55 R, která je věrná principu dokonalosti. Je to nejlepší ponorná pila, kterou kdy ve společnosti vyrobili.

Nalezeno: 10 záznamů, Zobrazeno: 1 - 10

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu