Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

OSVĚTLENÍ, KTERÉ ŠÍŘÍ SVĚTLO I DESIGN…

myjoys_detail_na_led_diodovy_pasek_pod_umyvadlem_foto_zdroj_myjoys.jpg

… dovolte světlu, aby na chvilku opustilo roli praktického pomocníka pro orientaci ve tmě a propůjčilo trochu ze své záře k podtržení designu koupelnového nábytku luxusní značky MYJOYS!

STAŇTE SE DESIGNÉREM… SVÉ KOUPELNY!

myjoys_individual_motiv_nahled_zdroj_MYJOYSE.jpg

Baví Vás představa, stát se alespoň na malý okamžik designérem svého vlastního bydlení? Exkluzivní nábytek do koupelny značky Myjoys (kombinuje v sobě švýcarský design a českou kvalitu zpracování) vám umožní tento sen proměnit ve skutečnost!

Koupelny, které si dělají, co chtějí…

01-Overface_digitalni_potisk_koupelnovych_dvirek_motiv_HIBISCUS_foto_zdroj_Trachea.jpg

O zařízení interiéru koupelny rozhodují majitelé. Navzdory mnohdy zajímavému prostoru, který přímo vybízí k netradičnímu uchopení, vznikne opět klasika… Chcete vědět, jak to vypadá, když vezme design do ruky přímo koupelna a nechá zajímavé materiály i technologie promluvit o své povaze?

Koupelna v tónu svěžího jara … Design / Trendy

Koupelnovy_navbytek_MYJOYS_modelova_rada_AQUILA_provedeni_SPRING_foto_zdroj_MYJOYS.jpg

Otevřete svou koupelnu jarním paprskům slunce a prvním křehkým květům! Přesně takovou atmosféru spolehlivě vykouzlí řada koupelnového nábytku značky MYJOYS - Aquila Spring.

Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu