Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

STAŇTE SE DESIGNÉREM… SVÉ KOUPELNY!

Baví Vás představa, stát se alespoň na malý okamžik designérem svého vlastního bydlení? Exkluzivní nábytek do koupelny značky Myjoys (kombinuje v sobě švýcarský design a českou kvalitu zpracování) vám umožní tento sen proměnit ve skutečnost!

Značka Myjoys nabízí možnost volby individuálního motivu
Zdroj: Myjoys

„Pokud vás tento koupelnový nábytek, který je výjimečný svým stylem povrchového provedení - zásuvkami se skleněnou čelní plochou a exkluzivní design tapetou, zaujal, můžete vybírat buď ze základní nabídky modelů, které jsou z velké většiny inspirovány přírodou, nebo si zvolit PRÁVĚ SVŮJ VLASTNÍ MOTIV. Jak v tomto případě postupovat? „Na našich stránkách je připraven vstup do mnoha milionové databáze motivů, ze které si vyberou i ti nejnáročnější. A pozor! Koupelnový nábytek MYJOYS může nést také libovolný obrázek, či fotografii např. z vaší dovolené. Jedinou podmínkou je dostatečná kvalita této vámi dodané grafiky, která by měla mít minimální rozlišení 300 DPI,“ říká Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu společnosti a značky Myjoys.

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Štítky

Koupelny MYJOYS


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu