Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 14 záznamů, Zobrazeno: 1 - 14

Představujeme KPP: Dřevěná podlaha nejvíce vynikne na betonu

01-drevena-podlaha-nejvice-vynikne-na-betonu.jpg

Zní to možná zvláštně, ale dřevo nejvíce vynikne na betonu. Proto v novém pražském showroomu společnosti Kratochvíl parket profi v Parku Poděbradská ve Vysočanech netvoří podlahu dřevěné krytiny z nabídky KPP (jako v předchozích showroomech), ale betonová stěrka.

Jak vyčistit skvrny ze dřeva, například mastnotu, červené víno, barvy

01-podlahy.jpg

Se skvrnami na dřevě se setkáváme nejčastěji v případě dřevěných podlahových krytin a z nich obzvláště těch, které mají malou odolnost vůči znečistění (např. poréznější podlahová prkna). Týkat se to však může i dřevěného nábytku, obložení apod. Jak skvrny ze dřeva odstranit?

Jak si správně vybrat podlahová prkna

Dřevěná_podlahová_prkna.jpg

Abychom si mohli pro naši podlahu vybrat ta správná prkna, musíme zvážit všechny dobré a méně dobré vlastnosti dřeva a porovnat s našimi potřebami a nároky, které na podlahu máme. Jak správně vybrat se dozvíte v našem článku ...

SECA: Jasan. Dokonalý materiál pro vaši novou podlahu.

jasan_rustikal_masivni_podlaha.jpg

Jasanové dřevo je ideálním materiálem pro vaši podlahu. Je odolné, ale přitom pružné a má svůj charakteristický dekor. Prostě si ho zamilujete.

Dřevěná masivní podlaha Feel Wood: Krásná i po 50ti letech

podlaha-po-50-letech-6_w1000.jpg

Dřevěná podlaha dává a nebere si skoro nic. Masivní dřevěnou podlahu si pořídí zejména ten, kdo dokáže ocenit přírodní materiály, nadchne se pro jejich originalitu a zároveň si je vědom jejich dlouhověkosti. Je investicí do budoucnosti.

Boříme mýtus: Podlahové topení je vhodné i pod dřevěnou masivní podlahu

Borime-mytus-2_w1000.jpg

Masivní podlahy Feel Wood vnímáme všemi svými smysly. Oko vidí, jak vévodí interiéru a dodává mu šťávu, kterou ze sebe nevymačká ani ten nejmodernější hi-tech materiál. Nos cítí, že jsme si domů donesli kus nefalšované přírody, dřevo s vlastním příběhem, který je vepsán v každém letokruhu a suku. Uši slyší, jak lehká, měkká a tichounká může být chůze po pravé masivní podlaze. Nejdůležitější je pro nás ale hmat. Každým kousíčkem těla, kterým se podlahy dotkneme, můžeme cítit jemnou strukturu prken. Vyzujte se a jen tak se projděte. Zážitek.

Dřevěné masivní podlahy: Jak položit dřevěnou podlahu (5)

seca-drevena-masivni-dubova-podlaha.jpg

V 5. dílu vás seznámíme se způsobem jak kvalitně provést pokládku a montáž dřevěné podlahy ... Představíme si 3 způsoby instalace dřevěné podlahy - pomocí sponek, šroubováním a lepením. Článek obsahuje i názorná videa s návodem jak na to ...

Dřevěné masivní podlahy: Ochrana, čištění, údržba (4)

www_Podlahy-vyroba-03_w640.jpg

Ve čtvrtém dílu našeho seriálu o dřevěných pasivních podlahách se dozvíte jak si poradit s přirozenou změnou barvy dřeva, s jakými rozměry dřevěných prken při pokládce počítat anebo jak si poradit s čištěním a údržbou dřevěné podlahy …

Dřevěné podlahy – Podlahové topení a masivní podlahy (3. díl)

www_Podlahy_03_w1200.jpg

Obáváte se problémů spojených s pokládkou dřevěné podlahy na podlahové topení? Nemusíte! Palubky nad podlahovým topením se dlouhodobě osvědčují a při dodržení několika pravidel mohou být bez obav použity. Více se dočtete v našem článku ...

Dřevěné podlahy – Vlastnosti dřeva (2. díl)

www_Podlahy-02_Masiv-sibirsky-modrin_w1200.jpg

Výběr vhodných dřevin pro využití ve stavebnictví - ať již v interiéru nebo exteriéru - musí respektovat vlastnosti vybrané dřeviny a účel využití. V krátkosti vás proto seznámíme s nejdůležitějšími parametry.

Dřevěné podlahy – atraktivní řešení pro každý interiér (1. díl)

www_Podlahy_01_w1200.jpg

Dřevo je přírodním materiálem s ideálními tepelně-izolačními vlastnostmi, nádherným, jedinečným a nezaměnitelným originálním povrchem, příjemným na dotek. Dřevo svým chováním přispívá k lepšímu interiérovému prostředí. Spolu s teplotou v místnosti, vlhkostí vzduchu a prouděním vzduchu má pro útulnost velký význam také povrchová teplota použitých stavebních materiálů.

FEEL WOOD: Systémové dřevěné podlahy / SECA Borohrádek

seca-feel-wood-title.jpg

Návrat k přírodním materiálům je stále žádanějším požadavkem mnoha zájemců o kvalitní bydlení. Společnost Serafin Campestrini z východočeského Borohrádku přichází na trh s dřevěnými masivními podlahami FEEL WOOD, které promění jakýkoliv interiér na jedinečný a originální prostor s nepřehlédnutelnou dominantní plochou podlahy s neopakovatelnou kresbou dřeva.

Design / Trendy - Nejjemnější masivní dubové podlahy

masivni-dubove-podlahy-dinesen-1.jpg

Vzít kousek přírody do svého domova. To je asi vhodný slogan pro tyto nádherné dubové podlahy od firmy Dinesen.

Design / Trendy - Unikátní vyřezávané dřevěné podlahy

Unikatni-vyrezavane-drevene-podlahy-1.jpg

Podlahy, které budou bavit i Vaše děti.

Nalezeno: 14 záznamů, Zobrazeno: 1 - 14

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu