Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Novinka: Ponorná pila TS 55 R od Festool

Festool_ponorna_pila_TS_55_R.jpg

Ve společnosti Festool tvrdí, že se jedná o nejlepší ponornou pila kterou kdy vyrobili ... podívejte se na video a zhodnoťte sami ...

Novinka: Nová Mafell ponorná pila MT 55 18M bl

mt55_18m_bl_zoom.jpg

Již MAFELL ponorná pila MT 55 cc vytvořila v daném tržním segmentu standarty ohledně přesnosti, výkonu a komfortu. Vyklápěcí ochraný kryt pro kotouč a drážka pro možnost použití vodících lišt různých výrobců jsou stále jedinečné. Nejnovější generací 18-ti voltových akumulátorů vybavená ponorná pila MT 55 18M bl umožňuje montážní práce, které jsou nezávislé na síťovém napájení.

Pila Divar 55 - tři pily v jedné - ponorná, stolová i okružní

pila-divar-55-truhlarsky-portal-zdroj-garland.jpg

Není pila jako pila, každá má jiné využití. Pokud nechcete mít dílnu přeplněnou různými typy, stačí si správně vybrat. Ponorná pila Woodster Divar 55 v sobě spojuje tři funkce: ponorná pila, stolová pila a okružní pila. Podívejte se s námi, co všechno tato pila dokáže.

Absolutně přesná, flexibilní a kontrolovatelná ponorná pila FESTOOL TS 55 R

ponorna-pila-festool-ts55r.jpg

Společnost FESTOOL pro vás vyrobila novou ponornou pilu TS 55 R, která je věrná principu dokonalosti. Je to nejlepší ponorná pila, kterou kdy ve společnosti vyrobili.

Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu