Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Novinka: Nová Mafell ponorná pila MT 55 18M bl

Již MAFELL ponorná pila MT 55 cc vytvořila v daném tržním segmentu standarty ohledně přesnosti, výkonu a komfortu. Vyklápěcí ochraný kryt pro kotouč a drážka pro možnost použití vodících lišt různých výrobců jsou stále jedinečné. Nejnovější generací 18-ti voltových akumulátorů vybavená ponorná pila MT 55 18M bl umožňuje montážní práce, které jsou nezávislé na síťovém napájení.

Nejnovější generací 18-ti voltových akumulátorů poháněná ponorná pila MT 55 18M bl umožňuje montážní práce bez síťového napájení.
Zdroj: MAFELL

Bezuhlíkový motor BLCD a nová LiHD aku- technologie s 99 wathodinami (Wh) umožňují výkon, kterého bylo doposud možné dosáhnout pouze se síťovými stroji. Toto umožňuje neúnavné, rychlé a hlavně přesné řezání dřevěných materiálů do hloubky 57 mm. Komfortní mechanismus ponoření ulehčuje řezání na vodící liště. Uzavřený ochraný kryt umožňuje i při řezání sádrokartonu nebo minerálních materiálů víceméně bezprašné pracování.

Výchozí reklama

Nová LiHD aku- technologie s 99 wathodinami (Wh)
Nová LiHD aku- technologie s 99 wathodinami (Wh)

Funkce předřezu umožňuje u lakovaných povrchů a povrchů s povlakem řezy bez vytrhávání- i při použití již opotřebované gumy proti vytrhávání třísek na liště. Mimo přesného vedení řezu pomocí vodící lišty přesvědčí tento stroj pomocí vedeného ukazatele rysky i při volném řezání rukou. Nezávisle na tom, jestli se pracuje s lištou nebo bez lišty, ukazuje stupnice vždy přesnou hloubku řezu.

Nová Mafell ponorná pila MT 55 18M bl

Dodatečné nastavení hloubky řezu v desetinách mm je možné provést ručně. Ukazatel řezu podporuje přesnou práci s pilou při ponorných řezech.

Výměna pilového kotouče je jedinečná: pro tento účel se ochraný kryt kotouče jednoduše vyklopí na stranu a jedním pohybem se kotouč vymění. Tak je možné vyměnit kotouč podstatně rychleji než u jiných ponorných pil, navíc nehrozí nebezpečí poškození zubů při kontaktu s ochraným krytem.

Uzavřený ochraný kryt a ochrané tlačítko minimalizují vývoj prachu při řezání sádrokartonů. Aretace na odsávacím nástavci navíc zajištuje, že hadice zůstává v nastavené pozici.

MAFELL nabízí novou aku variantu v transportním kufru T-MAXdvěma aku Powertank 18M 99 a nabíječkou APS 18M, nebo jako MT 55 18M bl PURE bez aku Powertank a nabíječky. Jako příslušenství je k dispozici nabíječka APS 18M a rychlonabíječka APS 18M+, dále aku Powertank 18M 99. Pro ponornou pilu MT 55 18M bl lze použít veškeré 18-ti voltové akumulátory z jiného MAFELL- nářadí.

Další novinky společnosti MAFELL můžete vidět už příští týden na veletrhu WOOD-TEC 2017 - pavilon V / stánek č. 055.

Logo - MAFELL

O MAFELLu
1899 založená rodinná firma je na nejvyžší míře výrobce strojů a elektronářadí pro profesionální uživatele hlavně v tesařství a truhlářství. Uznávaný pro zkušenost v materiálech a technologiích a pro schopnost, převést nároky na kvalitu do praxe, nabízí MAFELL uživatelům přesvědčivé výhody inovace, uživatelských vlastností, přesnosti a robustnosti. Přibližně 300 vyškolených zaměstnanců pracuje ve výrobním závodě v Oberndorf am Neckar, poblíž Stuttgartu. V porovnání s podobnými závody v průmylu je hloubka výroby ve firmě MAFELL jedinečná.

www.Mafell.de

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu