Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 5 záznamů, Zobrazeno: 1 - 5

Profesionální truhlářské stroje ROJEK již tradičně na WOOD-TECu

rojek-pf-400s-horni-ovladani.jpg

Rodinná společnost ROJEK, jako již tradiční vystavovatel, představí na letošním ročníku veletrhu WOOD-TEC v Brně kompletní sortiment dřevoobráběcích strojů ROJEK vlastní konstrukce rozdělený do dvou inovovaných řad.

WOOD-TEC 2017 obsadí dvě haly brněnského výstaviště

wood-tec.JPG

Poslední říjnový den bude zahájen na brněnském výstavišti veletrh WOOD-TEC 2017 (31.10.-3.11.2017), který letos zahrnuje dvě hlavní oborové skupiny – stroje a zařízení pro zpracování dřeva a výrobu nábytku v hale V a komponenty pro výrobu nábytku v hale A2. Chcete vědět kdo bude na veletrhu vystavovat nebo jak nejvýhodněji získat vstupenku na veletrh? Přečtěte si náš článek ...

WOOD-TEC připravuje zcela nový doprovodný program pro návštěvníky

wood-tec.JPG

Poslední říjnový den bude na brněnském výstavišti zahájen Mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC. Tento veletrh je tradiční akcí Veletrhů Brno, letošní ročník se dá určitě označit jako inovativní, především pro zcela nové pojetí doprovodného programu. WOOD-TEC je prezentační akcí číslo jedna pro český a slovenský trh.

WOOD-TEC: Interiérové trendy ze zahraničních veletrhů

iva-bastlova.JPG

Od Kolína nad Rýnem přes Miláno až po Boloňu - exkluzivní blok přednášek pro veletrh Woodtec. Zajímají vás novinky z oblasti interiérového designu? Pak si nenechte ujít blok přednášek, kde se dozvíte, jaké trendy byly představeny na zahraničních veletrzích během letošního roku.

WOOD-TEC 2017 s inovacemi

wood-tec-2017.JPG

Už 15. ročník Mezinárodního veletrhu pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC se bude konat na brněnském výstavišti od 31. října do 3. listopadu 2017. Tento veletrh je nejdůležitějším setkáním odborníků v dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu v České republice a na Slovensku.

Nalezeno: 5 záznamů, Zobrazeno: 1 - 5

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu