Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

WOOD-TEC připravuje zcela nový doprovodný program pro návštěvníky

Poslední říjnový den bude na brněnském výstavišti zahájen Mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC. Tento veletrh je tradiční akcí Veletrhů Brno, letošní ročník se dá určitě označit jako inovativní, především pro zcela nové pojetí doprovodného programu. WOOD-TEC je prezentační akcí číslo jedna pro český a slovenský trh.

Loňský veletrh WOOD-TEC
Zdroj: www.bvv.cz/wood-tec

WOOD-TEC 2017 je umístěn do haly V a A2, které jsou prakticky vyprodány. Obor dřevozpracujících strojů a zařízení je velmi dobře zastoupen, nechybí téměř žádná značka působící na českém trhu a pavilon V je zaplněn do posledního místa. Hala A2 může ještě pojmout několik vystavovatelů, už přihlášení vystavovatelé komponentů pro výrobu nábytku nabízejí reprezentativní šíři sortimentu.

Tematicky zaměřené dny ve WOOD-TEC aréně

WOOD-TEC aréna bude umístěna v pavilonu A2 a její program je rozčleněn do dnů podle jednotlivých skupin odborných návštěvníků.

 

Výchozí reklama

První den bude patřit mimo jiné incomingovým misím, nákupním workshopům nebo vyhlášení exponátové soutěže WOOD-TEC AWARD 2017WOOD-TEC Award, středa – technologický den – se zaměří na stroje, především pak na zvyšování produktivity a výkonů dřevozpracujícího průmyslu, a to nejen při nedostatku kvalifikovaných pracovních sil. Čtvrtek bude patřit výrobcům nábytku a opět se zaměří na aktuální témata, především na možnosti outsourcingu pro malé výrobce a živnostníky. Na pátek připravujeme programy pro studenty středních odborných škol zaměřené hlavně na možnosti jejich uplatnění. Doprovodný program připravujeme ve spolupráci s vysokými školami a především odbornými asociacemi, které sdružují zákazníky vystavovatelů veletrhu WOOD-TEC.

Dobré obsazení vystavovateli a inovativní doprovodný program se setkává s dobrou odezvou u zpracovatelů dřeva a výrobců nábytku. Letošní ročník má šanci být mezníkem ve vývoji veletrhu WOOD-TEC a startem nového pojetí doprovodného programu.

Ještě do konce srpna je možné získat poslední zbytky výstavní plochy za výhodnější cenu. Staňte se součástí nového veletrhu WOOD-TEC, který otvírá na brněnském výstavišti už za dva měsíce.

Zajímavé odkazy:

Zdroj: Wood-Tec
Truhlářský Portál je hrdým oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu