Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

WOOD-TEC 2017 obsadí dvě haly brněnského výstaviště

Poslední říjnový den bude zahájen na brněnském výstavišti veletrh WOOD-TEC 2017 (31.10.-3.11.2017), který letos zahrnuje dvě hlavní oborové skupiny – stroje a zařízení pro zpracování dřeva a výrobu nábytku v hale V a komponenty pro výrobu nábytku v hale A2. Chcete vědět kdo bude na veletrhu vystavovat nebo jak nejvýhodněji získat vstupenku na veletrh? Přečtěte si náš článek ...

Větší plochy vystavovatelů a více novinek

WOOD-TEC 2017 odráží současný stav dobře nastartované české ekonomiky. Proti předchozímu ročníku zvětšili vystavovatelé plochy a prezentují aktuální novinky představené například i na letošním veletrhu Ligna v Hannoveru.

Zejména strojařský pavilon V nabídne kompletní přehled o českém a slovenském trhu, účastní se téměř všechny značky strojů pro zpracování dřeva a výrobu nábytku, které v Česku a na Slovensku působí. Také komponenty a materiály pro výrobu nábytku v hale A2 jsou reprezentativně zastoupeny.

Seznam vystavovatelů WOOD-TEC 2017
 
--> Seznam firem a značek na veletrhu WOOD-TEC 2017

Nový doprovodný program

Zcela nově je koncipován doprovodný program umístěný do WOOD-TEC Arény v pavilony A2. Hlavním vodítkem při jeho sestavování byly potřeby dřevařského a nábytkářského sektoru, který není schopen aktuálně zvládat narůstající množství zakázek.
Mluvit se proto bude o automatizaci a robotizaci výroby, o zvýšení kapacity pomocí outsourcingu nebo o možnostech získání kvalifikovaných pracovníků.


Na programu bude také nedostatek FSC dřeva pro nábytkářský průmysl nebo informace o možnostech uplatnění pro absolventy středních odborných škol.
 
--> Doprovodný program WOOD-TEC 2017

Výchozí reklama

WOOD-TEC Award

WOOD-TEC AWARD 2017Letošním ročníkem startuje exponátová soutěž WOOD-TEC Award. Proběhne ve dvou kategoriích a návštěvníci si budou moci přihlášené exponáty prohlédnout v expozici v pavilonu A2, vyhlášení výsledků je připraveno na úterý 31.10. odpoledne ve WOOD-TEC Aréně a je otevřeno všem návštěvníkům veletrhu.
 
--> Více o soutěži WOOD-TEC Award

Nejvýhodnější je koupit vstupenku na webu

Vstupenka Wood-Tec 2017

Veletrh WOOD-TEC 2017 je otevřen od 9 do 17 hodin, v pátek 3. listopadu do 16 hodin.

Návštěvníci ho najdou v pavilonech A2 a V, parkování je umístěno v areálu výstaviště v těsné blízkosti obou pavilonů. Na nejvýhodnější vstupné – 140 korun - dosáhnou návštěvníci, kteří si koupí vstupenku na webových stránkách veletrhu.

Zvýhodněné vstupné za 80 korun mají organizované školní skupiny, navíc v pátek mohou veletrh navštívit zdarma.

Zdroj: Wood-Tec
Truhlářský Portál je hrdým oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu