Výchozí reklama
Výchozí reklama

Profil dodavatele

OHRA Regalanlagen GmbH

OHRA Regalanlagen GmbH


Společnost OHRA Regalanlagen GmbH, která sídlí ve městě Kerpen u Kolína, nabízí skladovací a regálové systémy mimo jiné pro obchod se stavebními a kovovými materiály a dřevozpracující průmysl. Společnost OHRA, evropská jednička na trhu a odborník na konzolové regály vyvinula kromě jiného samonosnou závěsnou konzolu, která je dnes vzorem pro všechny konzolové regálové systémy. Při nárazech se konzola vychýlí a nedojde tak k poškození zboží. Společnost OHRA používá pro své regálové systémy výhradně kvalitní plnostěnnou konstrukční ocel válcovanou za tepla. Dnes nabízí společnost OHRA ve spojení s vybranými dodavateli skladovací a dopravní techniky kompletní systémová řešení v oblasti konzolových a paletových regálů, také jako generální dodavatel. Sem patří automatizovaná řešení s obslužnými přístroji pro regály, kompletačními stanicemi, libovolně konfigurovatelným softwarem na správu skladu a softwarem na sledování toku materiálu. Společnost OHRA má vlastní obchodní zastoupení ve 13 evropských zemích.

Kde diskutuji

Název Příspěvků Poslední příspěvek


Jaké diskuze sleduji

Název Příspěvků Poslední příspěvek

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu