Výchozí reklama
Výchozí reklama

Profil dodavatele

OHRA Regalanlagen GmbH

OHRA Regalanlagen GmbH


Společnost OHRA Regalanlagen GmbH, která sídlí ve městě Kerpen u Kolína, nabízí skladovací a regálové systémy mimo jiné pro obchod se stavebními a kovovými materiály a dřevozpracující průmysl. Společnost OHRA, evropská jednička na trhu a odborník na konzolové regály vyvinula kromě jiného samonosnou závěsnou konzolu, která je dnes vzorem pro všechny konzolové regálové systémy. Při nárazech se konzola vychýlí a nedojde tak k poškození zboží. Společnost OHRA používá pro své regálové systémy výhradně kvalitní plnostěnnou konstrukční ocel válcovanou za tepla. Dnes nabízí společnost OHRA ve spojení s vybranými dodavateli skladovací a dopravní techniky kompletní systémová řešení v oblasti konzolových a paletových regálů, také jako generální dodavatel. Sem patří automatizovaná řešení s obslužnými přístroji pro regály, kompletačními stanicemi, libovolně konfigurovatelným softwarem na správu skladu a softwarem na sledování toku materiálu. Společnost OHRA má vlastní obchodní zastoupení ve 13 evropských zemích.

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu