Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

SECA Borohrádek: Dřevěné masivní podlahy získaly ocenění Produkt roku 2015!

Je určitě velmi příjemné pochlubit se úspěchem firmy, jejíž produkty nás již před několika lety velmi zaujaly a které rádi prezentujeme i na našem webu. Palubky a masivní podlahy z produkce firmy SECA upoutávají pozornost na každém kroku nejen laickou, ale i odbornou veřejnost. Jedním z důkazů poslední doby je i ocenění Produkt roku 2015, které firma SECA Borohrádek získala v 17. ročníku soutěže Ocenění roku.

Ocenění v kategorii Produkt roku 2015 v rukou produktového a marketingového manažera Lukáše Koppa

Firma SECA Borohrádek svým portfoliem výrobků i nabízenými službami dlouhodobě získává stále širší okruh zákazníků nejen ve východních Čechách, ale své renomé úspěšně šíří po celé České republice a v zahraničí. Palubky a masivní podlahy z produkce SECA upoutávají pozornost na každém kroku nejen laickou, ale i odbornou veřejnost. Jedním z důkazů poslední doby je i ocenění Produkt roku 2015, které firma SECA Borohrádek získala v 17. ročníku soutěže Ocenění roku, pravidelně vyhlašované odborným časopisem DOMO, specializovaným na podlahoviny, podlahové systémy a související stavební chemii, a určeným především profesionálům v oboru.

Výchozí reklama

Podlahovky SECA ve vzoru "rybí kost"

Podlahovky SECA ve vzoru "rybí kost"

Firma SECA Borohrádek (SERAFIN CAMPESTRINI s.r.o.) zaujala podlahovou krytinou z masivního dřeva, která se vyrábí ve variantách tzv. levého i pravého prkna, to znamená s perem na levé straně prkna a i s perem na pravé straně prkna. Právě díky tomu jdou podlahovky skládat do oblíbeného vzoru rybího kosti, který určitě zná každý především z pokládky parket. Výtvarný efekt je vskutku oslňující – a tuto variabilitu a estetický přínos ocenila i porota.

Podlahovky SECA ve vzoru "rybí kost"
Podlahovky SECA ve vzoru "rybí kost"

Podlahová prkna z masivu jsou zákazníkům nabízena nejen v široké škále použitých dřevin, ale také s barevně lakovanými nebo olejovanými povrchy. Na podlaze pak díky zajímavé skladbě mohou vznikat příjemné decentní plochy, nebo výrazné a vyzývavé barevné kombinace. Výsledek můžete posoudit v představovaných ukázkách.

Podlahovky SECA ve vzoru "rybí kost"
Podlahovky SECA ve vzoru "rybí kost"
Podlahovky SECA ve vzoru "rybí kost"

Jménem redakce společnosti SERAFIN CAMPESTRINI s.r.o. blahopřejeme k úspěchu.


SECA

Serafin Campestrini s. r. o.
Husova 31
517 24 Borohrádek

www.secacz.cz
www.feelwood.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Emičak Eychlá: To je super Pondělí 19. Prosinec 2022 23:15
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu