Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Poptáváte zakázkové CNC obrábění? Obraťte se na Stolařství Šimčak.

Poptáváte tvarově složité obrábění dřeva? V rámci celé České republiky vám své služby nabídne Stolařství Šimčak.

Stolařství Šimčak s.r.o. nabízí CNC obrábění na pětiosém CCN stroji. Ten se hodí i na obrábění tvarově složitých výrobků s vysokou přesností a rychlou výrobou. Možná je kusová, ale i malosériová výroba. Jde o moderní stroj, který s oblibou využívají designéři i architekti. Jakmile se chcete pochlubit netradičním designérským kouskem, umí vám ve Stolařství Šimčak vyjít vstříc.

Frézování dřeva i dalších materiálů

CNC 5-AXIES se hodí na frézování tvarově složitých součástí z různých materiálů. Může jít o masivní dřevo, ale též MFD, DTDL, DTD, HPL či překližky. Frézovat lze i další materiály, Staron, Corian, plast a další materiály. Nemusíte tedy poptávat pouze frézování dřeva.

Výhodou spolupráce se Stolařstvím Šimčak je obrovská variabilita. Zatímco jinde byste museli kombinovat různé typy obrábění, zde díky vybavení a zkušenostem je možné obrobit v podstatě jakýkoliv tvar. Zakázky jsou navíc realizovány velice rychle.

Zakázkové soustružení dřeva

Stolařství nabízí rovněž soustružení dřeva. Opět může jít o kusové zakázky i sériovou výrobu. Specializované soustružnické stroje zvládnou délku až do 1500 mm a průměr do 300 mm. Soustružit lze české dřeviny – javor, buk, dub, smrk, ořech a další, stejně tak exotické dřeviny, ale i dřevotřísku. Materiál si je možné zakoupit přímo ve stolařství, případně přinést vlastní.

Firma zajišťuje výhradně soustružení, ale i soustružení s doplňkovým obráběním, například broušením či s povrchovou úpravou. Vždy záleží na konkrétní poptávce ze strany zákazníka.

Nechte si zpracovat nezávaznou poptávku

Ať již jste firma či soukromník, designér, nebo někdo, kdo si chce nechat obrobit kus hezkého dřeva, ozvěte se Stolařství Šimčak. Ve firmě vám připraví cenovou nabídku, ale i poradí s realizací. Zkušený tým je schopen realizovat i velice náročné zakázky s perfektním výsledkem.

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu