Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

Novinky od firmy FK dřevěné lišty - Dřevěné obkladové desky STEPWOOD s 3D efektem do moderních interiérů

Nová dřevěná obkladová deska s 3D efektem je určená do moderních interiérů. Jde o kreativní pracovní materiál pro architekty, designéry a truhláře. Další novinkou firmy FK dřevěné lišty je systém madel fix. Jde o produkt určený pro koncové zákazníky.

Dřevěné obkladové desky STEPWOOD
Zdroj: Wood-Tec 2011
Autor: FK dřevěné lišty, spol. s r.o.

Novinkou v expozici firmy FK dřevěné lišty, spol. s r.o. Bojanovice budou dřevěné 3D obkladové desky – STEPWOOD. Nová dřevěná obkladová deska s 3D efektem je určená do moderních interiérů. Jde o kreativní pracovní materiál pro architekty, designéry a truhláře. Vysoká kvalita dřeva a přírodní vzhled umožňují použití obkladové desky Stepwood prakticky všude, od zařízení obchodů přes moderní interiéry až po vybavování veřejných prostor. Povrchovou dekorační vrstvu tvoří dřevěné lamely šířky 15, 27 a 45 mm s tloušťkou 3, 4,5 a 6 mm, povrch lamel je broušený nebo kartáčovaný, povrchová úprava lakování matným lakem. Desky se vyrábějí v rozměru 219 mm x 1250 mm (1 kus = 0,274m2) v tloušťce od 10 mm do 13 mm ze standardní dřeviny – smrk, dub, ořech, jiné na poptávku. Při rovné a hladké stěně lze desku nalepit přímo na stěnu. Může se také upevnit pomocí spon na vyrovnávací montážní lišty - svisle upevněné dřevěné latě vyrovnají nerovnosti. Na tyto latě se desky upevňují pomocí speciálních spon díky drážkám, které jsou vyfrézovány po obvodu desek.

Výchozí reklama

Další novinkou firmy FK dřevěné lišty je systém madel fix. Jde o produkt určený pro koncové zákazníky. Madla pěti základních délek jsou již včetně úchytek a povrchové úpravy připravena k montáži na stěnu. „Rozšířili jsme také standardní nabídku katalogových výrobků o napojované smrkové lišty, podlahové lišty, vyřezávané lišty, řezby. Na veletrhu WOODTEC vystavujeme pravidelně. Zjistíme zde názory zákazníků na uvedené novinky a s některými odběrateli řešíme nové atypické výrobky. Navíc se nám na veletrhu daří získat nové prodejce v místech, kde zatím nemáme zastoupení,“ uvedl obchodní ředitel firmy Mgr. Stanislav Dohnal.

Společnost FK dřevěné lišty vznikla v roce 1993, zaměřuje se na výrobu dřevěných lišt a výrobků, které částečně lišty obsahují. Většinu řeziva pro výrobu nakupuje v zahraničí.  Katalogové výrobky jsou určeny především pro prodejce, díky nimž se dostávají lišty k truhlářům a koncovým zákazníkům. Asi 60 procent výroby tvoří zakázková výroba, která je požadována hlavně velkými firmami. Zhruba polovina produkce zůstává v České republice, druhá je určena pro export. „Nabízíme kompletní schodišťový program – madla, úchyty a šprušle. Umíme zajistit  finální úpravu prodávaných lišt – krácení, vrtání, povrchovou úpravu apod. Mezi speciální výrobky lze zařadit Duoplex a Duoforte (kombinace akryl-dřevo), Stepwood, vyřezávané lišty a řezby,“ doplnil obchodní ředitel.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu