Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Soutěže

Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO 17.ročník

17. ročník soutěže SUSO se přehoupl do roku 2013 a začalo se blížit datum postupového kola v Lysé nad Labem. Termín je 15. a 16. 2. při výstavě Stavitel 2013. Toto kolo je určeno především školám Středočeského kraje a Prahy.

Postupové kolo Lysá nad Labem 2013

Přihlášky na první postupové kolo je možné vyplňovat už od 16. ledna. V Lysé nad Labem bychom rádi uvítali školy z Prahy, Středočeského kraje, Ústeckého kraje a kraje Libereckého.

Kolo v Lysé nad Labem proběhne ve dnech 15. a 16. 2. 2013 při výstavě STAVITEL 2013.

Výchozí reklama

SUSO v programu Excelence 2013

Soutěž SUSO a její 17. ročník byl zařazen Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy do rozvojového programu Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích – Excelence 2013. Vítězné školy 17. ročníku oborů truhlář a zedník budou zařazeny do programu Excelence. Školy tím získávají bodové ohodnocení, které na konci roku 2013 budou zhodnoceny v adekvátní finanční částku.

SUSO se rokem 2013 stává česko-slovenským projektem!

Zařazením postupového kola ve slovenské Nitře se soutěž stala mezinárodním projektem. Premiéra proběhne 18. – 19. 4. 2013 při výstavě Dom Expo na výstavišti Agrokomplex Nitra. De finále při veletrhu FOR ARCH se tak kvalifikují dvě družstva oboru zedník a dva týmy oboru truhlář ze Slovenska.

V Litoměřicích se SUSO letos nezastaví!

Program soutěže SUSO v tomto roce opouští zastávku v Litoměřicích. Rádi bychom všechny školy z Ústeckého a Libereckého kraje přizvali k účasti v postupových kolech v Lysé nad Labem nebo Hradci Králové. Ubytování je v době soutěže hrazeno organizátorem, ubytování před soutěží bude rezervováno.

AČN, TZB Info

Novým mediálním partnerem 17. ročníku je portál TZB Info, který bude zaměřen zejména na výsledky oboru zedník. Druhou novinkou aktuálního ročníku je záštita Asociace českých nábytkářů nad oborem truhlář. Jak portál TZB Info tak AČN přinesou do soutěže SUSO nové podněty a výhody pro soutěžící i školy.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu