Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Dětské úchytky... hravost na dvířkách - nové dekory pro rok 2013 - Trachea

Pokud máte i vy doma malého nezbedu, který začíná objevovat svět, rozhodně věnujte zvýšenou pozornost výběru nábytku do jeho pokojíčku…

Detail dětské úchytky - motiv auto
Zdroj: TRACHEA

Nejen absolutně nezávadné materiály, ale zejména bezpečné tvary úchytek totiž mohou zabránit nejrůznějším zraněním. „Protože výrobě dětských nábytkových dvířek se věnujeme s poměrně dlouhou tradicí, rozhodli jsme se představit kolekci úchytek speciálně upravených právě pro dvířka a zásuvky v dětském pokoji. Pevná konstrukce úchytky je obalena měkkou pryží, která minimalizuje nebezpečí úrazu, pokud dítě na úchytku spadne nebo do ní narazí,“ říká pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího výrobce nábytkových dvířek a dekorativních panelů na českém trhu.

Výchozí reklama

Pokud vás toto řešení zaujalo, máme další dobrou zprávu - na výběr je také z mnoha designových variant úchytek, které dozajista uspokojí jakoukoliv dětskou fatazii. Ať už si vyberete tvar kytičky, auta, rybky nebo šneka, vždy svým dětem pořídíte stylový i bezpečný způsob otevírání skříněk…

Pryžový materiál je samozřejmě hygienicky nezávadný, stejný se používá také např. v potravinářství nebo zdravotnictví. Rovněž je velmi odolný a co se týká údržby, můžete jej bez bezproblému omýt,“ informuje Martin Dusík.

K ÚCHYTCE DVÍŘKA NA MÍRU… A NAVÍC EKOLOGICKÁ!

 „V loňském roce jsme přišli s novinkou - možností opatřit nábytková dvířka stylovým grafickým motivem. To se samozřejmě týká i dětských dvířek, v naší nabídce jsou proto k dipozici nejrůznější kreslené motivy. Pokud si vyberete např. motiv zvířátek, můžete si k němu zvolit i odpovídající úchytku, nebo naokak k úchytce vybrat ten nejvhodnější dekor. I dětský pokoj tak může být do detailu sladěný,“ dodává Martin Dusík. To ale není všechno… nejen úchytky se pyšní statusem nezávadné. „Nábytková dvířka řady Natur Concept jsou založena na zcela nové výrobní bázi, obsah  přidaných látek (formaldehydů) se blíží hodnotám rostlého masivního dřeva. „Tato dvířka lze označit za doslova ekologická a higienicky absolutně nezávadná. Splňují ty nejpřísnější normy, a proto jsou zvláště vhodná pro nábytek do dětského pokoje nebo ložnice… Nezávadnost tohoto materiálu ucítíte sami – tedy vlastně, neucítíte vůbec nic. Nábytkový dvířka Natur Concept totiž nevylučují žádné pachy – stopy po barvě nebo lepidlech, jak se tomu u nově zakoupeného nábytku občas stává,“ říká závěrem pan Martin Dusík.

TRACHEA, s.r.o.
Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu