Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Stoly, židle

Design: Nastavitelná židle roste s dětmi od kojeneckého věku až do dospívání

Nákup věcí pro miminko je jedním z nejvíce vzrušujících okamžiků v životě, ale i toto vzrušení se může postupně rozplpývat, když si uvědomíte, kolik věcí potřebují a jak rychle všechno přerostou. Židle Froc je navržena tak aby rostla s vašimi dětmi ...

Froc - moderní "rostoucí" židle

Židle FROC - roste s vaším dítětem

Židle s názvem "Froc" je nová vysoká židle Slovinské společnosti Rimarket a designového studia Gigodesign. Dřevěná židle Froc je plně stavitelná a může růst s vaším dítětem od věku šesti měsíců do přibližně 10 let. Pro batolata je vysoká židle vybavena bezpečnostním pásem, který zaručí dítěti bezbečí při sezení. S příbývajícím časem, jak dítě roste, můžete sedák, opěrku nohou a opěradlo polohovat všemi směry tak, aby uspokojily požadavky rostoucího dítěte.

Výchozí reklama

FROC stabilní rostoucí židle

Děti nejraději dělají věci které nesmějí, proto je židle Froc dostatečně stabilní na to, aby zůstala ve vzpřímené poloze i v případě, že na ni dítě poleze. Široká základna nedovolí aby židle spadla, ani když dítě stojí na stupačkách nebo se zakloní zatímco sedí na sedadle. Inovativní židle je vyrobena z přírodních materiálů a může být sestavena během několika minut, což je ideální na cesty.

Froc je dostupná v 5 různých barvách (zelená, modrá, oranžová, bílá a fialová) a je možné si ji zakoupit online na froc.si.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu