Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Design: Když jsou 4 židle málo - použijte dřevěnou kostku …

Dřevěná kostka, odkládací stolek a šest židlí … vše v jednom. Zdá se vám to nemožné? Podívejte se na Cube Six od designérky Naho Matsuno.

Požadavky na počty míst k sezení se mohou dramaticky měnit každým dnem. Většinu času si vystačíte se dvěma nebo třemi židlemi, ale pokud se k Vám na návštěvu zastaví půl tuctu přátel, určitě se vám budou hodit další náhradní místa k sezení.

Výchozí reklama

Cube Six - Naho Matsuno

Do dřevěné krychle s názvem Cube Six, která by sama o sobě mohla plnit funkci odkládacího stolku, uzavřela designérka Naho Matsuno sadu 6 židlí. Židle jsou vyrobeny z březové překližky a javoru a ve složeném stavu zaberou pouhých 35x35x35 cm!

Cube Six - Naho Matsuno

Cube Six - Naho Matsuno

Designérka Matsuno využila principu kolejnic, jež umožňuje vsunout nohy každé stoličky do nohou jiné stoličky, přičemž sedáky tvoří vnější plochy dřevěné kostky.

Jedinou otázkou zůstává: jestli vám hosté po večírku pomohou dát ono rozložené "puzzle" zase zpátky dohromady ...?

Pokud ne, možná raději využijete třídílnou variantu židlí, kde každá židle má dvě plochy tak, aby společně opět vytvořili kostku.

 Cube Six - Naho Matsuno

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu