Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Veletrhy: WOOD-TEC 2013 – mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl

Ve dnech 22. – 25. října bude brněnské výstaviště opět patřit vystavovatelům a odborným návštěvníkům, kteří se pohybují v oblasti dřevozpracujícího a nábytkářského průmyslu. Koná se zde již třináctý ročník tradičního mezinárodního veletrhu pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC a k vidění toho bude opět hodně ...

Ve dnech 22. – 25. října bude brněnské výstaviště opět po dvou letech patřit vystavovatelům a odborným návštěvníkům, kteří se pohybují v oblasti dřevozpracujícího a nábytkářského průmyslu. Koná se zde již třináctý ročník tradičního mezinárodního veletrhu pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC. I v letošním roce obsadí vystavovatelé nejmodernější část areálu brněnského výstaviště, a to pavilon P, pavilon F a přilehlé volné plochy. V současné době je již většina vystavovatelů přihlášena a začínají se řešit a ladit přípravy a realizace expozic, doplňkových služeb a vše co s účastí na veletrhu souvisí. „Každým rokem se snažíme zapracovat na tom, abychom vystavovatelům maximálně usnadnili přípravy a účast na veletrhu. Nabízíme kompletní balíčky, které jsou nejen cenově výhodné, ale šetří i čas a práci s přípravou na veletrh,“ říká Miloň Mlčák, ředitel veletrhu WOOD-TEC. „Veškeré informace týkající se nabídky, zvýhodněných balíčků a kompletních cen jsou k dispozici na internetových stránkách,“ doplňuje Miloň Mlčák.

Výchozí reklama

Na koho se mohou návštěvníci těšit

V letošním roce se změnil podtitul veletrhu – Mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl, který nyní stručněji a jasněji zdůrazňuje kompletní porfólio, které veletrh WOOD-TEC obsahuje. Na veletrhu ani letos nebudou chybět velké firmy a tradiční vystavovatelé z oborů strojů, nástrojů, zařízení, materiálů, komponentů pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl. Několik firem se na veletrhu WOOD-TEC bude letos prezentovat poprvé. Návštěvníci se mohou těšit nejen na tuzemské firmy, ale i na celou řadu společností ze zahraničí. Většina vystavovatelů plánuje prezentovat nejen stávající řady svých výrobků, ale i spoustu novinek. „Mimo jiné plánujeme představit absolutně novou typovou řadu srovnávacích a tloušťkovacích frézek či nové typy CNC dřevoobráběcích center,“ říká Ing. Tomáš Vystyd, jednatel společnosti Felder-Group CZ.
V současné době jsou již přihlášeny například tyto společnosti Epimex, TEKMA, BeA CS, STM, ITALCOMMA, ASAMER, BALJER-ZEMBROD, EGGER CZ, Hettich ČR, Panas, PILART, ROJEK prodej, Blum, Schachermayer, HOUFEK, FELDER KG  a řada dalších.

Pro odborné návštěvníky připravují organizátoři veletrhu i tento rok možnost registrace a získání zlevněné vstupenky. „Předpokládám, že v průběhu měsíce srpna bude na webových stránkách veletrhu již možné se zaregistrovat. Návštěvníci zde najdou přesný postup jak se registrovat a získat tak slevu na vstupném na veletrh. Informaci o registraci a slevě pro návštěvníky budeme rovněž inzerovat v odborných časopisech a dalších médiích v rámci reklamní kampaně,“  říká Miloň Mlčák.

Odborný program pod taktovkou Mendelovy univerzity

Již tradiční odborný program připravují organizátoři veletrhu WOOD-TEC ve spolupráci s Menlovou univerzitou v Brně. Program bude opět zaměřen na aktuální dění v dřevozpracujícím a nábytkářském průmyslu. Nebudou chybět přednášky, semináře a konference k zajímavým tématům, trendům a novinkám v oboru. Dále soutěže a hry, které budou probíhat hlavně v rámci expozice Mendlovy univerzity. Při zahájení odborného  programu vystoupí na úvodní konferenci celá řada odborníků a specialistů jak z České republiky, tak i ze zahraničí. Nebudou zde chybět zástupci státních institucí, ministerstev, oborových sdružení, odborných asociací a svazů, rovněž tak zástupci podnikatelské sféry a odborných médií. „Program se snažíme sestavovat tak, aby si odborní návštěvníci odnesli z veletrhu nejen informace o produktech a zboží, ale například i o aktuální situaci v oboru, ekonomickém vývoji, o legislativě a podobně.“, vysvětluje Miloň Mlčák.
V rámci odborného programu je v plánu i setkání zástupců oborových vysokých škol z tuzemska a zahraničí.


WOOD-TEC
Mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl
22. – 25. října 2013
www.wood-tec.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu