Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

MADLA… zpívají Evropě (M&T)

O tom, jak dokáže mladá dívenka zpívat celé Evropě jsme se mohli přesvědčit již ve starém československému filmu ze čtyřicátých let. A o tom, jak dokáží rozjasnit a rozezpívat vaše dveře originální madla, se můžete přesvědčit nyní! Výběr je bohatý a hravý a fantazii se meze nekladou!

Madlo LUSY
Zdroj: M&T

Dveře můžeme otevírat nejen klikou, ale také madly, která jsou praktická hlavně pro dveře posuvné nebo kyvné. A pozadu nezůstávají ani dveře vchodové do domu či bytu.

Výchozí reklama

Všichni známe dlouhá madla, která jsou v nabídce již spoustu let. Dnes je ale výběr ještě rozsáhlejší. „Stále jsou populární madla podlouhlá, ale ty dnes dostávají oblíbenější hranaté tvary. A stejně jako u dalších interiérových prvků, tak i zde má velkou roli minimalistický trend. Díky němu jsou madla menší a stále menší. Samozřejmě v různých tvarech, od hranatých přes kulatá až k atypickým. Každý si tak může najít svůj styl,“ vysvětluje pan Roman Ulich, designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního a okenního kování a pokračuje: „Otevírat posuvné dveře za pomoci madel je velice jednoduché. Stačí pouhé zabrání a dveře se dají lehce do pohybu.“ Materiálově jsou madla vyrobeny z kvalitní masivní mosazi nebo nerezu.  Jejich povrch pak můžete vybírat až ze sedmi úprav, a to od niklu, přes lesklý chrom až k různým odstínům titanu.
Na své si tak přijde každý, kdo si chce se svým interiérem pohrát. A nezapomínejte! Jednu modelovou řadu kování můžete použít jak pro dveře otočné, posuvné, tak i jako kliky na okna!
www.kliky-mt.cz

madlo TORO v originální povrchové úpravě titan bronz mat, zdroj M&T
madlo TORO v originální povrchové úpravě
titan bronz mat, zdroj M&T

Material & Technology s.r.o. – M&T
První a zároveň jediný český výrobce dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě. Pro spokojenost zákazníků je připraven kompletní výrobní program včetně okenních klik, bezpečnostních rozet, madel, pantů, posuvných systémů, kování na skleněné dveře a dalších požadovaných doplňků - vždy ucelený sortiment ve stejném designu, povrchové úpravě a barvě.
www.kliky-mt.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Štítky

Kliky Madla


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu