Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Truhláři již vydělávají díky Truhlářovu. Chcete také více vydělávat?

Jsme rádi, že se s Vámi můžeme podělit o první zkušenosti s fungováním nového projektu pro truhláře. Na Truhlářském portálu jsme Vám již dříve představili Truhlářov.cz, který se zaměřuje na mnohdy opomíjenou, ryze řemeslnou činnost - truhlářství.

Kuchyně v bílém lesku
Zdroj: Truhlarov.cz

Projekt Truhlářov se v posledních měsících úspěšně rozvíjí a navazuje spolupráci s dalšími českými truhláři. Spolu s truhláři již bylo dokončeno několik kuchyní v bílém lesku, které byly předány spokojeným zákazníkům.

Snížení nákladů na výrobu až o 30%

Na úvod stručné představení webu Truhlarov.cz pro ty, kteří o něm možná slyší poprvé. Truhlářské firmy a živnostníci díky němu mohou ušetřit čas při výrobě kuchyní a především mohou více vydělat. Jak to? Truhlárnám se až 30% sníží náklady na výrobu kuchyní v bílém lesku, díky výhodným dodacím cenám a menšímu množství práce na zakázce.

Jak to přesně funguje?

Na stránkách truhlarov.cz podáte poptávku na kuchyňskou linku ve vysokém bílém lesku. Postačí Vám k tomu nákres i od ruky spolu s rozměry. V dalším kroku obdržíte profesionální vizualizaci a dohodnou se potřebné detaily. Truhlarov.cz Vám do čtyř týdnů dodá základy kuchyňské linky, kterou následně osadíte vestavěnými spotřebiči, pracovní deskou a dokončíte tak detaily Vaší zakázky.

Zkušenost nad zlato

„Na spolupráci s tímto portálem jsem získal doporučení od dodavatele vestavěných spotřebičů. Poslední dobou zaznamenávám zvýšení poptávek po moderních kuchyňských linkách v bílém lesku. Jsou velmi žádané, i když samotné provedení není nejjednodušší. Abych skloubil poptávku zákazníků a odvedl jsem při tom dobrou práci, navázal jsem spolupráci s portálem Truhlářov“, říká David Hanus, truhlář z Českých Budějovic.

Kde získat záruky o bezchybně odvedené práci?

Kromě recenzí truhlářských firem, se může Truhlarov.cz odkázat na výrobu 350.000 kuchyní za rok a s deklarovanou životností 15 let a precizního německého provedení. V přepočtu se jedná o výrobu 2 500 kuchyní denně. To svědčí o vysoké úrovni specializace a profesionality tohoto portálu.

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu