Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Software

Špinar software: Novinky pro navrhování interiérů a výrobu nábytku

Firma ŠPINAR – software uvedla na letošním veletrhu WOOD-TEC nové verze svých programů pro navrhování interiérů a výrobu nábytku. Vylepšení jednotlivých částí programů představila ve všech jeho hlavních směrech: vizualizaci, CAD/CAM, výrobních a obchodních výstupech, vazeb na informační a optimalizační systémy nebo strojní vybavení firem.

Brněnská firma ŠPINAR - software s.r.o. patří k pravidelným vystavovatelům veletrhu WOOD-TEC a jako každý rok bude prezentovat ve své expozici novinky programů DAEX s grafickým motorem TurboCAD.

„Účast na veletrhu vnímáme jako jednu z možností osobního setkávání se s našimi obchodními partnery a uživateli našich produktů. Tato setkání nám dávají vhodnou formu v krátkém čase naše uživatele nebo nové zájemce seznámit s nabízenými programy a poskytnout jim základní informace využití našich produktů pro jejich konkrétní potřeby,“ uvedla Eva Špinarová.

Výchozí reklama

Logo - Špinar Software s.r.o.Vlajkové programy a nabízené služby DAEX, TurboCAD, CAM, řízení skladů, obchodu a výroby firma vyvíjí k ulehčení a zkvalitní práce a výstupů v nábytkářských a interiérových firmách. Společnost ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu DAEX a TurboCAD a přes 50 dalších doplňkových programů pro český a slovenský trh. Společnost má svůj vlastní vývojový tým spolupracující se silnými vývojářskými a obchodními firmami na světovém trhu. Přes 20 let se specializuje na kompletní dodávku software na míru pro výrobu a obchod v oblasti nábytku, interiéru ale i dveří, oken nebo dřevostaveb.

Na základě silného grafického programu TurboCAD, který je prodáván v miliónech licencí na světovém trhu, firma ŠPINAR – software vyvinula vlastní aplikaci DAEX. Tato aplikace již obsahuje i zmiňovaný grafický program TurboCAD a provazuje grafickou část programu s potřebnými výstupy jako jsou například: spotřeba materiálu, materiálové náklady, nářezové plány nebo výstupy do pil a CNC. DAEX je možné upravit na míru konkrétní nábytkářské nebo interiérové firmě a propojit ji s jejím stávajícím strojním vybavením nebo využívanými programy.

Zdroj: Wood-Tec
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu