Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

HETTICH ČR: SelectionProfessional – programové řešení od návrhu přes prezentaci až po výrobní podklady

001-title-026_Rozvržení-obrazovky-s-hotovou-konstrukcí_w1946.jpg

Ke každodenní práci truhlářů a výrobců nábytku proto nepochybně patří takové programové vybavení, které snadno, rychle a přesně dokáže navrhnout projekt od prvních požadavků zákazníka a jeho neurčitých představ až po finální vizualizace nejvhodnějších variant řešení. Společnost HETTICH svým odběratelům nabízí mimořádně silný nástroj v podobě programu SelectionProfessional, který slouží ke kompletní přípravě podkladů, které řemeslník potřebuje pro práci.

Špinar software: Novinky pro navrhování interiérů a výrobu nábytku

tz-150819-spinar_kuchyna.jpg

Firma ŠPINAR – software uvedla na letošním veletrhu WOOD-TEC nové verze svých programů pro navrhování interiérů a výrobu nábytku. Vylepšení jednotlivých částí programů představila ve všech jeho hlavních směrech: vizualizaci, CAD/CAM, výrobních a obchodních výstupech, vazeb na informační a optimalizační systémy nebo strojní vybavení firem.

DIETRICH´S: Oblíbenost software spočívá ve snadném a intuitivním zadání

DIETRICHS-rozhledna_2.jpg

Ukázka šikovnosti jednoho ze zákazníků firmy Dietrich´s ...

Dietrich's – tesařský software budoucnosti

01-dietrich-s-tesarsky-software-budoucnosti.jpg

Společnost Dietrich's, zabývající se již 30 let vývojem specializovaného softwarového řešení pro tesaře, truhláře a stavitele dřevostaveb, představí jako již tradiční vystavovatel na veletrhu Pragoligna novou verzi softwarového řešení pro projektování dřevěných konstrukcí.

Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu