Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

FK Dřevěné lišty: Nová brožura dukta® - flexible wood

Společnost FK Dřevěné lišty vydala novou brožuru dukta® - flexible wood. Najdete v ní více doplňujících informací o "flexibilním dřevu" vč. fotografií, technických údajů a realizací. Brožuru si můžete stáhnout přímo z článku ...

Nová brožura dukta® - flexible wood

Pro podporu prodeje byla společností FK DŘEVĚNÉ LIŠTY vydána nová brožura dukta® - flexible wood. Najdete zde více doplňujících informací vč. fotografií, technických údajů a realizací.

Současně s touto brožurou si můžete objednat také vzorový box, který je vhodný pro ukázku a plánování přímo se zákazníkem. Tento box obsahuje vzorky čtyř typů frézování desek dukta® o velikosti cca A4.

Výchozí reklama

--> Brožura dukta® - flexible wood ke stažení ve formátu pdf.

dukta® - flexible wood 

duktaDesignová deska dukta® představuje další ekologický výrobek určený do interiéru. Vzhledem ke své tvárnosti nabízejí desky dukta® výhodu vizuální atraktivity a současně dobrou absorpci zvuku.
Desky dukta® jsou jedno nebo oboustranně profrézované desky na bázi dřeva. Prostřednictvím speciálního frézovacího postupu dosáhneme pružnosti desky. Jsou vhodné především pro použití na stěny a stropy (rovné i zakřivené plocgy), rovněž pro samostatně stojící dlící stěny i pro nábytek.

Flexibilní (pružné) dřevo

dukta černá mdfNovinkou při výrobě desek dukta® je nový způsob frézovacího postupu, který dělá dřevo a materiály z něj pružné. Prostřednictvím zářezů se dostává materiálu téměř textilních vlastností a jeho použití i kvalita se rozšíří. Dukta® otevírá uživatelům svými optickými i technickými vlastnostmi nové obzory ve vnitřním uspořádání prostoru. Zvláště zajímavé u tohoto designu - materiálu na bázi dřeva je vysoká absorpce zvuku. Mezinárodně patentovaný proces funguje s komerčně dostupnými materiály na bázi dřeva. Materiál desky je dle přání zákazníka třívrstvá deska, překližka nebo MDF. U zvláštních aplikací může být použito i masivní dřevo.

V nabídce společnosti FK Dřevěné lišty jsou tyto varianty "pružného dřeva":

Varianty - dukta® - flexible wood

Zdroj, foto: FK Dřevěné lišty

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu