Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Interzum 2019: Přehlídka nápadů a inspirace

Expozice firmy Hettich na letošním veletrhu Interzum 2019 patřila mezi nejobdivovanější. Návštěvníci se seznámili s netradičním využitím nábytkového kování v zajímavě řešeném nábytku moderního vzhledu i konstrukce, s důrazem na maximální využití úložného prostoru, na komfort bydlení i netradiční řešení. Ve stánku měli také možnost vyzkoušet funkčnost a využitelnost řešení přímo v praxi.

Nové kování pro posuvné dveře TopLine XL nenápadně zapadne do designu nábytku díky extrémně ploché konstrukci
Zdroj: Hettich

Interzum patří tradičně mezi největší veletrhy nábytku a interiérového designu ve světě. Na výstavišti německého Kolína nad Rýnem se konal ve dnech 21. až 24. května 2019. Kromě prezentací novinek a uzavírání tradičních obchodních vazeb letošní Interzum zvlášť výrazně působil jako zdroj inspirace a neotřelých konstrukčních řešení. Představil úžasné množství nápadů v konstrukci nábytku a ukázky obytných prostor pro budoucnost s důrazem na technické a vizuální provedení. Odborníci i běžní návštěvníci se tak mohli nejen pokochat pohledem, ale mohli i dotekem vyzkoušet zajímavé realizované nápady, které se během nedlouhé doby stanou novým standardem v konstrukci nábytku.

Dekorativní profily AvanTech YOU s dřevěným, nerezovým, hliníkovým a chromovaným vzhledem

Nový vzhled již okoukaného nábytku nabízí dekorativní profily AvanTech YOU s dřevěným, nerezovým, hliníkovým a chromovaným vzhledem. Snadno a rychle dodají zásuvkám vzhled jedinečnosti. Vzhled zásuvky snadno změníte nasunutím na horní hranu bočnice zásuvky.

Výchozí reklama

Interzum je jedinečným veletrhem. Své inovace na výstavní ploše o rozloze přibližně 190 000 metrů čtverečních představilo rekordních 1805 vystavovatelů ze 60 zemí. Mimořádně potěšitelný je výrazný nárůst zahraničních vystavovatelů, především z Číny, zemí Střední a Jižní Ameriky, ale také ze zemí střední a východní Evropy. Z celkového počtu 74 000 návštěvníků veletrh navštívilo více než 55 000 ze zahraničí.

Vložka Inlay pro AvanTech YOU umožní realizaci individuálních požadavků na design zásuvek.
Volnost při výběru materiálu: Vložka Inlay pro AvanTech YOU umožní realizaci individuálních požadavků na design zásuvek. Volnost ve výběru materiálu je zaručena – vyberte si třeba sklo.

V letošním roce Interzum obzvláště působivě prokázal, že se jedná nejen o veletrh pro obchodníky a dodavatele, ale také o zdroj nápadů, myšlenek, inspirace a trendů, který reaguje na trendy a potřeby moderního bydlení. Výrobci, architekti, projektanti, ale i obyčejní koncoví uživatelé objevovali inovativní materiály, nové technologie a neotřelá řešení budoucího bydlení.

V programu AvanTech YOU můžete realizovat mimořádně štíhlé zásuvky bez krytek nebo viditelných šroubů, dokonce ve formátu XXL

Puristický vzhled je na vzestupu. V programu AvanTech YOU můžete realizovat mimořádně štíhlé zásuvky bez krytek nebo viditelných šroubů, dokonce ve formátu XXL, aniž byste museli ustoupit požadavkům na komfort obsluhy.

Není divu, že mezi určujícími trendy budoucího vývoje jsou individualizace bydlení, zvýšení energetické účinnosti, snížení energetické náročnosti a udržitelnost dalšího rozvoje společnosti, využití LED osvětlení, digitalizace včetně hlasového ovládání, domácí kanceláře a komfortní bydlení na malém prostoru.

Hliníkové DesignCape pro AvanTech YOU, volitelně eloxované nebo v nerezovém vzhledu

Další ukázka individuální úpravy vzhledu nábytku: Hliníkové DesignCape pro AvanTech YOU, volitelně eloxované nebo v nerezovém vzhledu, působí opravdu luxusním dojmem.

Příští veletrh Interzum se bude konat opět za dva roky, tentokrát v termínu 4. – 7. května 2021.

Expozice firmy Hettich na letošním veletrhu Interzum 2019 patřila mezi nejobdivovanější. Návštěvníci se seznámili s netradičním využitím nábytkového kování v zajímavě řešeném nábytku moderního vzhledu i konstrukce, s důrazem na maximální využití úložného prostoru, na komfort bydlení i netradiční řešení. Ve stánku měli také možnost vyzkoušet funkčnost a využitelnost řešení přímo v praxi.

Zde ukázka domácí kanceláře, nenápadně ukryté v obývacím pokoji

Kdysi pro nás neznámý trend urbanizace pronikl i k nám. S rostoucími cenami bydlení a stále vzácnějšího obytného prostoru vzniká snaha bydlet co nejúsporněji. Byty se zmenšují, takže řešení úložného prostoru v nábytku je o to důležitější. Zde ukázka domácí kanceláře, nenápadně ukryté v obývacím pokoji.

Výběr zajímavých nápadů se podařilo představit v tématické brožuře "Inspirace pro fascinující nábytek", která je ke stažení zde. Zajímavá řešení si také budeme v našem miniseriálu postupně představovat.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu