Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

HETTICH ČR: Závěsy Sensys v barvě černého obsidiánu

V nábytkové tvorbě poslední doby se stále více projevují požadavky zákazníků, nábytkových designérů i výrobců ve větším využití kontrastních ploch a potlačení rušivých elementů. Již dlouho se projevují snahy o představení velkých pohledových ploch, které jsou prosty zbytečných rušivých elementů. Zatímco úchytky narušují estetickou harmonii především v klidovém stavu, závěsy, tlumiče a další konstrukční prvky jsou výrazně viditelné při funkčním využití nábytku.

Kontrast v interiéru je v poslední době stále žádanější Více zde: https://www.infobydleni.cz/news/hettich-cr-zavesy-sensys-v-barve-cerneho-obsidianu/
Zdroj: Hettich

Mnohé moderní interiéry jsou založeny na zdůraznění kontrastu světlých a tmavých ploch a jejich atraktivní kombinaci s důrazem na představení dekorů tmavých dřevin nebo jiných ušlechtilých a exkluzivních materiálů. Přitom nesmí být celkový dojem narušován kontrastně odlišnými konstrukčními prvky.

Hodnotné tmavé dřeviny nebo ušlechtilé povrchy vyniknou s tmavým závěsem Sensys v barvě černého obsidiánu  Více zde: https://www.infobydleni.cz/news/hettich-cr-zavesy-sensys-v-barve-cerneho-obsidianu/
Hodnotné tmavé dřeviny nebo ušlechtilé povrchy vyniknou s tmavým závěsem Sensys v barvě černého obsidiánu


Výchozí reklama

Výrobce nábytkového kování, společnost HETTICH ČR, proto na trh přichází s jedinečnou a bohatou řadou závěsů Sensys a jejích doplňků v odstínu černého obsidiánu. Přírodní princip maskování tak výrobce světové pověsti přenáší do běžného života. Osvědčený systém kování Sensys v barvě obsidiánu je použitelný jako pro běžné použití, tak i pro specifické požadavky, jako jsou například tenké dveře s tloušťkou již od 10 mm, dveře velké tloušťky, dveře s pokosem po celém obvodu apod. Toto kování s tmavým povrchem probarveným do hloubky materiálu splní svou úlohu nenápadnosti i v případě drobných mechanických poškození a bude ladit s designem tmavého nábytku dál. V barvě černého obsidiánu jsou samozřejmě vyvedeny také všechny potřebné konstrukční doplňky k závěsům, jako jsou krytky pro ramínka, krytky pro misky, montážní podložky, adaptéry či omezovače úhlu.

Využití závěsů Sensys přináší všestranné využití a komfortní obsluhu
Využití závěsů Sensys přináší všestranné využití a komfortní obsluhu

Sensys v barvě černého obsidiánu přitom splní vysoké nároky, které jsou kladeny i na předchozí tradiční předchůdce ve světle lesklém provedení. Sensys nabízí nejvyšší výkon tlumení ve své třídě. Ve srovnání s podobnými výrobky se u mnohých nejpoužívanějších formátů dveří výrobci s důvěrou spoléhají na menší počet závěsů při srovnatelném zatížení. Přesto Sensys umí nabídnout jako bonus excelentní tlumení.

Hodnotné tmavé dřeviny nebo ušlechtilé povrchy vyniknou s tmavým závěsem Sensys v barvě černého obsidiánu Sensys v barvě černého obsidiánu
Sensys v barvě černého obsidiánu Sensys v barvě černého obsidiánu
Sensys v barvě černého obsidiánu Sensys v barvě černého obsidiánu
Tmavé plochy a ušlechtilé materiály – perfektní příležitost pro závěsy Sensys v barvě černého obsidiánu

Sensys si mezi nábytkáři i koncovými zákazníky získal důvěru a oblibu právem. Sensys naprosto bezchybně a spolehlivě funguje v rozmezí teplot od 5 °C do 40 °C, takže pokrývá nároky pro každodenní bydlení, stejně jako pro bydlení rekreační, kde jsou výkyvy teplot výrazně vyšší. Dalším významným důvodem oblíbenosti kování Sensys je rychlá montáž a ověřená funkčnost. Sensys zaručí měkké zavírání dvířek díky výjimečnému úhlu 35° při samodovírání.

Hladké čelní plochy nábytku působí elegantně, pokud nejsou vizuálně narušovány úchytkami a dalšími montážními a funkčními doplňky. Jednoduchost nábytku přitom doslova diktuje nutnost aplikace prvků bezúchytkového otevírání, v konkrétním provedení je ideální kování Sensys s osvědčeným systémem Push to open. Komfort také doplňuje měkké dovírání nábytkových dveří s jemným tlumením.

Rozmanitost aplikací závěsů

Série fotografií představuje nejčastější způsoby využití jednotlivých konstrukčních skupin v programu Sensys.

Univerzální závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu  Více zde: https://www.infobydleni.cz/news/hettich-cr-zavesy-sensys-v-barve-cerneho-obsidianu/ Univerzální závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu

Univerzální závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu (Sensys 8645i s integrovaným tlumením, 8675 bez zavírací pružiny) je využitelný pro všechny obvyklé situace. Je určen pro dveře s tloušťkou od 15 do 24 mm a úhel otevření 110°.

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro dveře s velkou tloušťkou

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro dveře s velkou tloušťkou (Sensys 8631i s integrovaným tlumením, 8661 bez zavírací pružiny) je řešením pro mohutné dveře s požadavkem velké tloušťky materiálu, kde se očekává mohutné zatížení. Závěs je určen pro tloušťky až 32 mm, s úhlem otevření 95°.

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro dveře s malou tloušťkou

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro dveře s malou tloušťkou (Sensys 8646i s integrovaným tlumením, 8676 bez zavírací pružiny) je předurčen pro tenká dvířka o tloušťce již od 10 mm a úhel otevření 110°. Napomáhá řešit subtilní konstrukce, využití exkluzivních materiálů a zdůrazňuje lehkost a eleganci nábytkových sestav.

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu s nulovým přesahem do světlosti

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu s nulovým přesahem do světlosti (Sensys 8657i s integrovaným tlumením, 8687 bez zavírací pružiny) je předurčen pro dveře v rozmezí tlouštěk od 15 do 32 mm. Nabízí úhel otevření 165°. Je ideální pro korpusy s požadavkem pohodlného přístupu do celého prostoru skříně. Úhel otevření lze zmenšit pomocí volitelného příslušenství.

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro dveře s hliníkovým rámem

Závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro dveře s hliníkovým rámem (Sensys 8638i s integrovaným tlumením) je předurčen pro hliníkové rámy šířky 19 mm. Nabízí úhel otevření 95°. Je ideální pro montáže s hliníkovým rámem.

Úhlový závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro korpusový úhel 30°

Úhlový závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro korpusový úhel 30° (Sensys 8639i W30 s integrovaným tlumením, 8669 W30 bez zavírací pružiny) je předurčen pro dveře v rozmezí tlouštěk od 15 do 28 mm. Nabízí úhel otevření 95°. Je určen pro montáž do šikmých skříní, kde boky a dveře svírají úhel 120°. 

Úhlový závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro korpusový úhel 45° (Sensys 8639i W45 s integrovaným tlumením, 8669 W45 bez zavírací pružiny) je předurčen pro dveře v rozmezí tlouštěk od 15 do 28 mm. Nabízí úhel otevření 95°. Je určen pro montáž do šikmých skříní, kde boky a dveře svírají úhel 135°. 

Úhlový závěs Sensys s klipovou rychlomontáží v barvě černého obsidiánu pro korpusový úhel 90° (Sensys 8639i W90 s integrovaným tlumením, 8669 W90 bez zavírací pružiny) je předurčen pro dveře v rozmezí tlouštěk od 15 do 28 mm. Nabízí úhel otevření 95°. Je určen pro montáž do rohových skříní.

Hettich Sensys

---> Katalog Sensys v barvě obsidiánu ke stažení zde.

 

Logo Hettich

 

HETTICH – Představení společnosti

Historie společnosti Hettich, jednoho z největších výrobců nábytkového kování ve světě, vychází z vynikajícího řemeslného umu a uplatňování netradičních řešení v konstrukci výrobků jemné mechaniky a nábytkového kování, doplněného o úspěšnou podnikatelskou a obchodní činnost. Dnes je skupina 38 dceřiných společností a výrobních podniků v Americe, Evropě i Asii již ve čtvrté generaci stoprocentním rodinným podnikem, vedeným Dr. Andreasem Hettichem. Společnost Hettich se sídlem v německém Kirchlengernu vybudovala ve Žďáru nad Sázavou moderně vybavený výrobní podnik, který zásobuje nejen český trh, ale i odběratele v celém světě. Výrobky společnosti Hettich představují nejen špičkové výrobky z hlediska neustálého technického a technologického vývoje, ale i designové vzory, udávající směr výroby moderního nábytku nejvyšší estetické hodnoty. Svědčí o tom řada respektovaných designových ocenění. Společnost také podporuje snahy o udržitelný rozvoj a ochranu životního prostředí.

 

 

 

HETTICH ČR, k.s.
Jihlavská 3
591 01 Žďár nad Sázavou
Tel.: 566 692 111
Mail: hettich@hettich.cz
www.hettich.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu