Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Trachea: Dobře stylizovaná klasika

Foliovaná dvířka pro svoji výhodnou cenu a věrné imitace přírodnin slaví stále úspěch v našich kuchyních. Mezi oblíbené se zařadil i novinkový patinovaný dekor dubu ribbeck… tip na novinku pro milovníky klasiky přináší Trachea.

T.classic v dřevodekoru dub Ribbeck s povrchovou úpravou patina rustikal
Zdroj: Trachea

Poctivost tradičních materiálů s ohledem na maximální funkčnost i romantická rustikální atmosféra a dokonalá iluze starých časů… Je takto stylizovaná kuchyně i vaším snem? Pak se porozhlédněte po nábytkovém povrchu T.classic s novinkovými realistickými dřevodekory a patinou na povrchu – díky nim totiž jeho splnění nebude vůbec žádný problém!

Výchozí reklama

Rustikální styl s dávkou žádoucí zašlosti dnes zaujímá v interiérovém designu své pevné místo, a to i v případě, že je interiér jinak dispozičně i vybavením řešen moderně,“ uvádí Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a panelů, a pokračuje: Nejen proto jsme připravili hned dvě nové varianty foliovaných dvířek T.classic se speciální povrchovou úpravou v podobě patiny rustikal, a to ve spojení s oblíbeným dřevodekorem dubu – tmavšího odstínu Ribbeck a světlejšího provedení Artisan. Dub je totiž pro patinaci jako stvořený, a to především proto, že ztmavené linie zvýrazňují plastické frézování, čímž ještě více přidává na jeho autentičnosti a pomáhá dovést požadovaný styl k dokonalosti. A co víc? I v tomto případě zůstávají také další přednosti foliovaných dvířek, jako je cenová dostupnost nebo snadná údržba, a tak není pochyb, že si tuto dobře stylizovanou klasiku snadno oblíbíte!

Detail dvířek T.classic s dubem Artisan Detail dvířek T.classic s dubem Ribbeck 
Detail dvířek T.classic s dubem Artisan Detail dvířek T.classic s dubem Ribbeck

 

TRACHEA, a.s. 
Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů – dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu