Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Kuchyně

Trachea: S přímořským nádechem

Že letos mnozí oželeli atmosféru moře neznamená, že si je nemohou vykouzlit u sebe doma…. Třeba kuchyně je jedním z takových míst, ve kterém se písečná pláž může rozvinout do maxi plochy… díky novým dekorům od českého výrobce firmy Trachea.

Zdroj: Trachea

Bílé písečné pláže, vůně slané vody, plodů moře i piniových lesů… To všechno a mnohem víc evokuje přímořská atmosféra, která může pocit celoroční dovolené vykouzlit i ve vaší kuchyni! Jak je to možné? Díky trendy matnému provedení lakovaných dvířek T.lacq, které vnese do vašeho domova navíc i punc exkluzivity!

 

Výchozí reklama

Trachea dvířka

Trachea dvířka 

„Pokud je vaším snem vytvořit romantický pocit z přímořské kuchyně a přemýšlíte, jakými dvířky ji ideálně opatřit, pak zvolte lakovaný povrch T.lacq, který je oceňován především pro své neuvěřitelně široké designové možnosti,“ uvádí Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a panelů, a pokračuje: „Dvířka T.lacq totiž dovedou nabídnout široký výběr z dvou set matných odstínů ze vzorníku RAL, ve kterém tak najdete i charakteristické přímořské odstíny modré, zelené, bílé či pískové, ale také možnost opatřit je některým z více než třicítky elegantních tvarů frézování.“

TIP: Na lak si foukněte!

Nezapomeňte jen, že aby si lakovaná dvířka dlouho zachovala svůj exkluzivní vzhled, vyžadují zvýšenou péči a opatrnost, a to zejména pro možnost vzniku drobných škrábanců. „Před čištěním lakovaných kuchyňských dvířek sfoukněte z jejich povrchu prachové částice, které mohou působit jako jemné brusivo, abyste zabránili jejich případnému poškrábání, a ze stejného důvodu se také vyvarujte silnějšímu tlaku, který by navíc u matného povrchu mohl způsobit nevratné vyleštění plochy dvířek,“ dodává ke správné údržbě lakovaných dvířek T.lacq Martin Dusík z Trachey.

Pokud tedy budete dodržovat tato jednoduchá pravidla, získáte pro svou kuchyni noblesní dvířka, kterým prominete i to, že kvůli časově i technologicky náročnému výrobnímu postupu patří k těm nejdražším. Získávají jím totiž jak svou kvalitu, tak oslnivý vzhled, který vaší kuchyni s přímořským nádechem bude dlouho sloužit a slušet!

TRACHEA, a.s. 
Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů – dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu