Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 5 záznamů, Zobrazeno: 1 - 5

Trachea: S přímořským nádechem

T.lacq_tvarQ29_barvy_RAL_foto_zdroj_Trachea.jpg

Že letos mnozí oželeli atmosféru moře neznamená, že si je nemohou vykouzlit u sebe doma…. Třeba kuchyně je jedním z takových míst, ve kterém se písečná pláž může rozvinout do maxi plochy… díky novým dekorům od českého výrobce firmy Trachea.

Dřevojas: I malá koupelna si žádá trendy dekory!

GO_Lava_do_malych_koupelen_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Jak na malou koupelnu? Mnohé tipy bourá ten dnešní… malý prostor a tmavý nábytek.. i to jde dohromady s trendovými pastelovými odstíny. Více v tipu od českého výrobce koupelnového nábytku – výrobce Dřevojas.

Trachea: Jak se v kuchyni cítí lilek?

T.acrylic_vanilka_lesk_lilek_mat_foto_zdroj_Trachea.jpg

A jeden z nových dekorů pro kuchyňský nábytek je zde – lilek v lila odstínu…. Více v přiložené aktualitě od českého výrobce Trachea.

TRACHEA, a.s.: Technologické novinky posouvají nábytkový design do další dimenze

Novinky-2013-07.jpg

Sérii specializovaných veletrhů WOOD-TEC si snad ani nelze představit bez prezentace tak prestižní tuzemské firmy, jakou je společnost TRACHEA. Ta již pěknou řádku let minimálně ve středoevropském regionu narušuje poklidný vývoj nábytkového designu svými technologickými a designovými kreacemi.

Módní trendy pro nábytkářský průmysl představuje EGGER

egger-woodtec-2011.jpg

Zajímavou expozici na letošním veletrhu WOOD-TEC měla firma EGGER. Byla umístěna v v automobilovém návěsu. Návštěvníci mohli na místě v Trucku poznat celý svět výrobků tohoto producenta materiálů na bázi dřeva. Prostor přibližuje nejnovější řešení okolo života a práce se dřevem.

Nalezeno: 5 záznamů, Zobrazeno: 1 - 5

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu