Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Dřevojas: V říši za zrcadlem

Zrcadla v koupelnách mají plno podob a jednou z nich zapuštěná varianta, která nevyčnívá a nabízí praktický dostatek úložného prostoru. Více ve zprávě od českého Dřevojasu.

Mýdla, krémy, parfémy i líčidla… tolik nezbytností a přitom nedostatek místa v koupelně? Objevme, stejně jako Alenka, říši za zrcadlem a vytvořme rafinované řešení úložného prostoru pomocí vestavěné galerky.

Ta na první pohled působí, jako by na zdi viselo samotné zrcadlo, které dokonale splývá v jednu rovinu se stěnou. Ve skutečnosti se však v říši za zrcadlovými dvířky nachází ve zdi zabudovaná skříňka pro všechny lahvičky a tuby, které potřebujeme mít po ruce. „Vestavěná galerka GRID je šikovným řešením, jak v koupelně vytvořit nejen úložný prostor, ale je i skvělým pomocníkem při úpravě zevnějšku.  Dostupná je totiž v jedno, dvou i trojdveřové variantě, přičemž zrcadlo se nachází i z jejich vnitřní strany. Pozorovatel tak má při jejich otevření možnost vidět se z více úhlů a při zkrášlování tak neunikne sebemenší detail. Navíc zabudování galerky do příčky není díky její hloubce pouhých 14 centimetrů žádný problém,“ uvádí Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce koupelnového nábytku, a doplňuje: „Praktičnost galerky GRID podtrhuje fakt, že skříňka je při jejím otevření uvnitř automaticky osvětlena a má v sobě zabudovanou elektrickou zásuvku.“ V kombinaci s jejím elegantním vzhledem se tak stává pro koupelnu takřka nepostradatelnou.

Dřevojas, v. d.
Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Více než 75letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz.

 

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu